Online marketing

Klaar voor meer bezoekers en klanten?

Creëer succes met online marketing

Met online marketing maak je gebruik van het internet om je doelgroep op het juiste moment te bereiken. Dit kan met verschillende methodes worden toegepast zoals door het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, e-mailmarketing, social media marketing en het gebruik van adverteren op Google.

Dit alles helpt je om de aandacht van je doelgroep te trekken waardoor je ze snel kunt omzetten in winstgevende klanten.

Doelgerichte digitale marketing in Mechelen

Bij Delagoo, een online marketing bureau te Mechelen, krijg je effectieve marketingoplossingen en de gerichte aandacht van een gepassioneerd team dat weet dat met digitale strategieën het niet veel geld hoeft te kosten om meer leads te winnen.

We kunnen niet alleen je online aanwezigheid verbeteren, maar ook je merk bekend maken.
Het verhaal dat je aan je klant of lead wilt vertellen is cruciaal en wij helpen je hierbij.

Ben je op zoek naar een online marketing bureau die je kan helpen om meer online zichtbaarheid en tevreden klanten te krijgen via de juiste kanalen?

Neem vandaag nog contact met ons op via onze website of per e-mail voor al je vragen en een gratis offerte op maat.

Marketing doelstellingen

Waarom is online marketing belangrijk?

Digitale marketing inzetten is een waardevolle aanwinst voor de groei van je bedrijf en laat je online aanwezigheid opbouwen. 

Zaken zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mailmarketing en social media advertising kunnen allemaal je brand awareness met maar liefst 80 procent verhogen.

Groei digitaal

Dus waarom is beginnen met online marketing (digitale marketing) belangrijk? Door in aanwezigheid op online kanalen te investeren, help je je onderneming te verbeteren.

Digitaal is de toekomst. Met de groei en het belang van internet brengen duidelijk meer consumenten hun tijd online door. Over heel de wereld gebruiken meer dan 7,7 miljard mensen internet.

Het is een belangrijk onderdeel van het dagdagelijkse leven geworden om informatie op te zoeken, social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Linkedin te checken, blogs te lezen om kennis op te doen en online producten of diensten te kopen.

Marketing gebeurt zo steeds vaker online en minder offline.

online marketing

Meer online zichtbaarheid = Meer leads

Je potentiële klanten surfen op internet op zoek naar je producten of diensten. Als ze je bedrijf niet digitaal kunnen bekijken door geen of slechte inbound of online marketing, loop je het risico die bezoekers aan je concurrenten te verliezen.

Om de beste prestaties en verkoop voor je bedrijf te behalen, moet je verder je digitale aanwezigheid beter opbouwen met social media, zoekmachine- of e-mailmarketing zodat voldoende bezoekers naar je website of webshop komen en je dus ook voldoende leads voor jou kunt winnen.

Bereik makkelijk je doelgroep met online marketing

Bovendien is er de mogelijkheid om je publiek beter te targeten dankzij de mogelijkheden met sociale media, zoekmachines en e-mailmarketing. Dit is een groot voordeel om inbound of online marketing voor je zaak te gebruiken. Samen met Delagoo breng jij gebruikers die interesse hebben in je product of dienst makkelijk naar je eigen website.

Met het inzetten van inbound of online marketing kan je je doelgroep nauwkeuriger targeten. We kunnen via een onderzoek belangrijke informatie over je publiek weten en van die kennis gebruik maken om je online marketing vorm te bieden. Je kunt zo iedere keer zorgen voor een boost op het gebied van e-commerce.

Onze online marketing diensten

Mensen vinden producten of diensten vaker online. Er zijn meer kansen voor bedrijfsgroei door middel van online marketing dan ooit tevoren. Bij Delagoo, kan je kiezen tussen verschillende digitale marketing zaken. Hieronder vind je een overzicht.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is van belang voor de basis van je online aanwezigheid.

Wanneer je potentiële klanten naar informatie zoeken, moet je blog of pagina gevonden worden en een verhaal vertellen dat hen ertoe aanzet actie te ondernemen.

Wij passen je website aan voor zoekmachines. 

Hierdoor scoort je content hoger binnen de zoekresultaten en gaat het aantal bezoekers op je website op ongekende manieren toenemen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine advertenties zorgen er onmiddellijk voor dat bedrijven nieuwe leads bereiken.

Je betaalt ervoor iedere dag een bedrag.

Ze garanderen hierbij een consistente verkeersstroom naar je website.

Social media marketing

Dit is een cruciaal element om contact te houden met je doelgroep

We bouwen goede campagnes voor sociale media om bedrijven te laten groeien en hun de juiste mensen te laten bereiken.

Waarom Delagoo kiezen als jouw online marketing bureau?

Betaalbare marketing diensten

We zijn een transparante online marketing agency

Wanneer we een voorstel doen, stellen we altijd een volledig geschatte kost op.

We weten hoe je resultaten uit je marketingbudget kunt halen en hoe je online marketing gebruikt in het voordeel van je bedrijf.

Klantgerichte service

Als partner brengen we jou verder elke keer persoonlijk op de hoogte van onze online marketing toepassingen.

Zit je met vragen? Geen probleem! Bel ons op of maak een afspraak zodat je je wensen of nieuwe digitale doelen kunt bespreken.

Zo kunnen wij ten allen tijde het plan aanpassen aan de behoeften van elke klant.

Dagelijkse opvolging

Wij zien elke dag je resultaten na met onze analyse tools en spelen steeds in op je doelgroep en concurrenten. 

Doordat we je website koppelen aan een Google Analytics account kan ook jij elke dag bekijken welke doelstellingen je hebt behaald.

Online marketing op maat

In elk bedrijf zijn omstandigheden anders.

Dit is waarom we je online marketing aanpassen op basis van je eigen doelstellingen, omvang en marketingbudget van je firma.

Doelgerichtheid​

Als online marketing bureau streven we ernaar om eerst de internetmarketing doelen van onze klant te begrijpen. 

Vervolgens worden alle beslissingen genomen met die doelen in gedachten en zetten we alles op alles om deze doelen te halen.

Maandelijkse rapportage

Elke maand maken we rapporten op. Op deze manier blijven we jullie op de hoogte brengen van de evolutie van de resultaten. 

We stellen deze overzichtelijk op zodat je alles goed begrijpt.

SEO optimalisatie

Leid meer organisch verkeer naar jouw website

Als je niet op de eerste pagina met zoekresultaten staat, loop je bijna 75% van de potentiële klanten mis. 

SEO is één van de manieren om hoog in de zoekmachine te verschijnen. Op basis van search engine optimization, schaven we stap voor stap je website content of blog bij waardoor je zo hoog mogelijk in de gratis zoekresultaten scoort binnen de relevante zoekopdrachten.

Zowel consistente uitvoering als een continue analyse zijn vaak het resultaat van succesvolle SEO.

Een intelligent ontworpen SEO-plan vereist verder veel geduld, een goede kennis en een langdurige toewijding. Het duurt meestal enkele weken tot maanden voor je blogs en andere site content bovenaan in de gratis zoekresultaten komt te blijven staan.

Desondanks, heeft onze strategie al bij heel wat klanten zijn vruchten afgewerpt en hun websiteverkeer aanzienlijk verhoogd.

seo optimalisatie
zoekmachine adverteren
Google search console
search engine optimization

Een online marketingstrategie die echt werkt

Door middel van een goed transparant proces passen we verder veel verfijnde SEO technieken toe om de omzet van merken te vergroten.

Ons team controleert goed je site en je algehele digitale merkaanwezigheid om technische SEO problemen, winstgevende zoekwoorden en een concurrentieanalyse vast te leggen om je content zo hoog mogelijk in de zoekmachine te houden.

Voor SEO zijn er geen echte “tips en tricks”. Onze online marketingstrategie weerspiegelt het ontdekken welke toepassing werkt en welke niet.
Door diepgaand onderzoek naar je klanten en prospects, bedenkt ons team een SEO strategie die meer verkoop oplevert. 

Dankzij het steeds blijven verbeteren van content en bewezen strategieën die we alleen toepassen, genereren we stap voor stap de resultaten en het websiteverkeer dat je wilt.

Doordat we je site koppelen aan een analytics account, kan je verder zo vaak als je wilt je online succes opvolgen. Je hoeft hierover niet veel kennis te hebben. Ons team geeft je een korte uitleg zodat het makkelijk is om je gegevens te begrijpen.

Heb je nog geen website of een nieuwe website nodig?

De eerste stap van goede online marketing is het maken van een professionele website. Je kunt een website laten maken met Delagoo als partner. Samen geven we je bedrijf een grote digitale boost met een vertrouwde website die je klanten geweldig gaan vinden. 

Onze website-ontwerpers hebben jarenlange expertise om je eigen bedrijf op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen. Je website wordt extreem snel geladen en gaat er op alle apparaten geweldig uitzien. Lees hier meer over hoe wij je site laten bouwen. 

Je kunt ook in ons blog al enkele tips vinden voor de kwaliteit van je website.

Laat ons je verhaal mee vertellen! Deel je idee met ons en vraag via onze website of per e-mail naar een offerte op maat of contacteer ons voor vragen en advies.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Strategische advertenties in zoekmachines die je potentiële klanten graag zien en waar ze op willen klikken

Naast SEO hebben we ook kennis van online advertenties plaatsen.

Binnen search engine advertising maken we gebruik van betaalde zoekresultaten die je onderneming onder de aandacht brengen in een zoekmachine. Deze manier van digitale marketing zorgt in een mum van tijd voor meer nieuwe website bezoekers en leads. 

Dit gebeurt op basis van Google Ads (AdWords). Hiermee kan je zoek-, display-, video- en shopping-advertenties laten weergeven op het internet.

Bij het starten van deze digitale campagnes betaal je een budget per dag voor het weergeven van je advertenties binnen het Google netwerk. Dit budget hangt af van je doelstellingen en op welke zoekwoorden je je gaat richten. Iedere keer wanneer er iemand op  je advertentie klikt, betaal je een bedrag.

Het verschil tussen SEO en SEA is dat het met SEA geen weken of maanden duurt om op de eerste pagina van de zoekmachine te komen. We creëren unieke advertenties waar een zoeker op wilt klikken en zetten een bezoeker snel om in een lead.

Eens Delagoo je advertenties laat plaatsen, staat je content en website onmiddellijk heel hoog of zelfs eerst in de zoekmachine. Het is de snelste weg om in de zoekresultaten te verschijnen zodat velen je product en merk leren kennen.

Jij kunt door te beginnen met het inzetten van deze vorm van marketing online op een korte tijd meer nieuwe bezoekers naar je website zien komen.

Behaal al je online marketing doelstellingen

Google Ads kan hulp bieden bij alle doelstellingen van online marketing zoals merkbekendheid en consumenten aanmoedigen om je producten te proberen of te kopen.

Hierbij richten wij ons als online marketing partner op goede zoekwoorden die meer bezoekers naar de website van onze klant moeten leiden. 

Ons zeer gericht onderzoek naar zoekwoorden laat ons toe om samen het dagelijks advertentiebudget te bepalen om het maximaal aantal leads te krijgen die zoeken naar het exacte product of dienst dat jij aanbiedt.

google ads advertenties
Google analytics

Opvallende advertenties

We plaatsen unieke en relevante advertenties die je verhaal vertellen en jou onderscheiden van alle concurrenten. Er worden verschillende advertentievarianten gemaakt en aangepast. Zo haal jij het hoogst mogelijke doel en goede conversie-percentages.

Ook hierbij geeft Delagoo jou toegang tot het AdWords account waarmee je je online marketing prestaties van deze campagne op elk moment kunt bekijken.

Social media marketing

Bereik de juiste doelgroep met winstgevende sociale media marketing

Tegenwoordig is social media één van de krachtigste nieuwe online marketing tools die men gebruikt. Dat komt omdat er bijna 3,6 miljard gebruikers actief zijn op sociale media. De potentiële klant of lead gaat er dus zeker op aanwezig zijn.

De waarheid is dat er steeds meer bedrijven over heel de wereld zijn die ook een account beginnen op deze digitale kanalen, maar weinig kennis ervan hebben en zich niet bewust zijn van de kracht van het plaatsen van een interessant verhaal en aantrekkelijke advertenties via sociale media.

marketing social media

Adverteer aan duizenden geïnteresseerden

Delagoo maakt, beheert en levert campagnes met resultaat. Door te adverteren via social media maken we gebruik van kanalen zoals Facebook en Instagram om je product of dienst met duizenden potentiële klanten te verbinden.

Delagoo gebruikt verder zeer gerichte en geoptimaliseerde advertentiemethoden op sociale media waarmee klanten hun exacte doelgroep kunnen kiezen en ze deze op het meest ideale moment met een betaalbare campagne beter kunnen bereiken.

Kanalen zoals Facebook, Linkedin en Instagram bieden bedrijven de optie om de meest kostenefficiënte advertenties weer te geven om hun bedrijf te helpen groeien. Delagoo geeft jou de mogelijkheid om van deze digitale tools te profiteren op basis van een strategie die scoort.

Trek de aandacht met relevante content

Met onze kennis bouwen we relevante digitale / Facebook campagnes voor je sector die aantrekkelijk genoeg zijn om je potentiële klanten aan te trekken. Indien je dit wilt, kunnen we ook je accounts beheren en voorzien van waardevolle content die steeds goed zorgen voor een lead of conversie.

Zo houden we je klanten op de hoogte met boeiende content en vergroten we zowel het aantal volgers als het conversie-percentage. Onze aanpak en kennis vertaalt zich gemakkelijk in meer leads en tevreden klanten van je eigen bedrijf.

Klaar om te groeien? Neem contact op!

Begin met je onderneming het succes te geven die het nodig heeft met de beste online marketing technieken van vandaag. 

Of je nu SEO, webdesign, SEA, sociale media marketing of een combinatie van strategieën wilt, wij doen het allemaal en staan steeds voor je klaar!

Heb je een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons en deel met ons je digitale marketing doelen via onze website of per e-mail en we gaan meteen aan de slag.