Warning: Array to string conversion in /home/customer/www/delagoo.be/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/dynamic-tags/manager.php on line 73
Online Marketing Bureau | Sta In De Digitale Schijnwerpers

Online marketing bureau

Online marketing bureau

Behaal de marketing resultaten van je dromen

Elk bedrijf wil online zijn, zo veel mogelijk verkeer genereren en de verkoop verhogen. Dat is geen verrassing. We kennen allemaal de voordelen van online zijn, van verhoogde zichtbaarheid en verhoogde geloofwaardigheid tot een grotere groep potentiële klanten.

Maar het aantal taken dat komt kijken bij het teweegbrengen van deze verandering is vaak gewoon te veel voor een individueel bedrijf om alleen aan te kunnen. Dat is waarom een ervaren online marketing bureau zoals het Delagoo zo nuttig kan zijn voor de groei van je bedrijf.

Wij zijn een digitaal marketing bureau in Mechelen. In dit digitale tijdperk helpen we onze klanten hun gewenste resultaten te bereiken.

In relaties met klanten richten we ons op loyale en effectieve samenwerking - we bouwen een stabiel imago op, geven richting, vinden voor jou leads en helpen producten te verkopen. Laat ons weten waar je hulp bij nodig hebt in de digitale wereld en wij helpen je snel verder!

online marketing bureau

Wat is online marketing?

Online marketing omvat alle marketingpraktijken die worden gebruikt in digital media en online kanalen. Ook wel digital marketing of internet marketing genoemd, verwijst het naar bijna alle activiteiten die online door bedrijven worden uitgevoerd.

In een tijd waarin digitalisering een essentieel communicatiemiddel is geworden, doen bedrijven een beroep op experts en adverteerders uit het veld om hun imago en online reputatie te bewaken.

Digitale marketing verwijst dus naar alle activiteiten waarvan het primaire doel is om het bedrijf te promoten, nieuwe klanten aan te trekken via verschillende online marketing kanalen, zoals website, Google, sociale media, enz.

Hoe kan een online marketing bureau je helpen?

We hebben klanten ontmoet die zich afvroegen wat online marketing /digital marketing / internet marketing was en of het iets voor hen was: waar pas ik in deze digitale wereld? Een deel van het werk van een online marketing bureau bestaat uit het dichterbij brengen van online kanalen bij bedrijven die nog geen professionele kennis hebben van deze tools.

Geen enkel bedrijf van vandaag, van welke schaal dan ook, kan een wereld zonder grenzen zoals digitale marketing negeren. Het is zo'n wereld waar al je potentiële klanten er zijn en je jezelf aan al deze klanten kan voorstellen.

Er ontstaan ​​voortdurend innovaties en ons dagelijks leven verandert in een ongewoon tempo. Beetje bij beetje worden de verschillende levensgebieden gedigitaliseerd en ontstaan ​​er nieuwe mogelijkheden en ook nieuwe problemen.

Hiervoor worden meerdere mogelijke strategieën voorgesteld: zoekmachine adverteren met Google Ads (voorheen Google Adwords), zoekmachine optimalisatie (SEO), adverteren op sociale netwerken, content marketing, webdesign, e-mailmarketing, ...

Bovendien kost een online marketing bureau minder om dan een voltijdse werknemer in te huren.

Het is een team van marketeers die gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden, zoals zoekmachine optimalisatie, social media, e-mailmarketing en zoekmachine adverteren.

Het mooie is dat je ze op projectbasis kunt inhuren, zodat ze flexibeler kunnen werken. Zij beschikken over de juiste ervaring, deskundigheid en hulpmiddelen om jouw campagnes tot een groot succes te maken.

De beslissing om met een full service online marketing bureau samen te werken, kan één van de beste zijn die je voor jouw bedrijf kunt nemen. Online marketing kan in het begin echter overweldigend lijken, vooral als dergelijke services nieuw voor je zijn maar het is en blijft een goede investering.

customer journey online marketing

Onze online marketing diensten

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van de belangrijkste onderdelen van elke online strategie. Het is een krachtige marketingtool uit de zoekmachine marketing om meer klanten of gekwalificeerde leads naar jouw website te halen.

SEO omvat zoekwoordonderzoek, SEO copywriting, content marketing, linkbuilding en nog veel meer. Als het online marketingbureau het goed heeft gedaan, kan je jouw website na verloop van tijd, naar de top van de zoekmachine rankings brengen, wat je organische verkeer, conversies en inkomsten zal verhogen.

Zoekmachine optimalisatie is ook zeer traceerbaar, waardoor je jouw resultaten in realtime nauwkeurig kunt meten.

zoekmachine marketing

Webdevelopment en webdesign

Webdesign en -ontwikkeling zijn fundamentele digitale marketingdiensten voor elke alomvattende strategie. Een gebruiksvriendelijke website die in het oog springt, intuïtief en snel is, is de standaard waarmee online bedrijven slagen of falen.

Een website die gebruikers frustreert of op bepaalde wijze teleurstelt, zal leiden tot hoge bouncepercentages, trage groei, een daling van conversies en verloren inkomsten. Maar een goed ontworpen website is een investering. Het kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, je omzet vergroten en je merkautoriteit op internet vergroten.

Heb je nog geen huisstijl of wil je je huisstijl in een nieuw jasje? We zullen een logo voor je maken, de juiste bedrijfskleuren en lettertypen kiezen, de bedrijfsvisuals en -stijl ontwerpen zodat ze jouw filosofie correct weergeven.

Bij Delagoo weten we dat je website niet alleen je etalage is, maar ook een visie voor jouw merk. Onze online marketeers, designers en webdevelopers hebben de expertise om je visie tot leven te brengen met een website die aantrekkelijk, gebruiksvriendelijk en zo snel mogelijk is. Bekijk zeker enkele van onze realisaties.

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren (SEA) kan je meer klanten genereren via gerichte advertenties op de resultatenpagina's van zoekmachines. Google Ads, voorheen AdWords, is een goed voorbeeld van search engine advertising.

Ze gebruiken een online veilingsysteem waarmee je kunt bieden op de mogelijkheid om jouw advertentie te laten verschijnen in de zoekresultaten van Google en op bepaalde webpagina's.

Omdat een zoekmachine campagne zoekwoordspecifiek en getarget is, leidt het de juiste doelgroep naar jouw website die op zoek zijn naar jouw producten of diensten en die eerder geneigd zijn een aankoop te doen.

Onze online marketeers weten hoe ze met hun expertise jouw zoekmachine campagnes moeten ontwerpen voor maximale winst en omzet.

Social media marketing

Met social media marketing kan je populaire sociale-mediaplatforms gebruiken en ze veranderen in een plek waar jouw bedrijf zijn merk kan definiëren, vertrouwen kan opbouwen, producten kan promoten en promoties kan delen met een groot klantenbestand.

Als het goed is gedaan, wordt online marketing via sociale media een organisch onderdeel van jouw bedrijf dat om de juiste redenen mensen aantrekt.

Als onderdeel van de digitale marketing diensten van ons online marketing bureau weten we hoe we de best presterende campagnes kunnen maken die je meer naamsbekendheid geven, een dialoog met consumenten creëren, weergaven omzetten in conversies en uiteindelijk jouw inkomsten verhogen om je gewenste omzet te behalen.

Voordelen van online marketing

Online marketing is zo populair geworden omdat je hiermee een veel groter publiek kunt bereiken dan met welke andere traditionele marketingmethode dan ook. Daarnaast zijn er natuurlijk nog andere belangrijke voordelen, dus laten we de belangrijkste eens bekijken:

Het biedt wereldwijd bereik

Een online advertentie kan door iedereen op internet worden gezien als je targetinginstellingen dit toestaan.

Je kunt bijvoorbeeld op Facebook adverteren voor buitenlandse klanten, een e-mail kan binnen enkele seconden naar elke computer of smartphone ter wereld worden verzonden, enzovoort.

Het is niet nodig om dit te benadrukken - het internet is enorm en biedt een enorm bereik, wereldwijd!

Kosten efficiënt

Met digitale marketing bereik je niet alleen veel meer mensen dan met traditionele vormen van marketing, maar je kunt het ook veel goedkoper doen.

Advertentiekosten voor gedrukte kranten, tv-zenders en radiostations kunnen onthutsend hoog zijn, en veel nieuw opgerichte bedrijven kunnen ze eenvoudigweg niet betalen. Bovendien binden deze marketing kanalen de weergegeven advertenties allemaal aan strikte formele en andere beperkingen.

Online marketing daarentegen vereist geen langdurige contracten met een zender en is niet alleen goedkoper, maar je hebt ook veel meer inspraak in hoe en aan wie je advertenties worden getoond.

Natuurlijk hebben online kanalen ook hun beperkingen, maar die zijn veel relaxter dan die van traditionele alternatieven.

Het biedt meetbare resultaten

Als je geld, tijd en andere middelen in je online marketing investeert, zou het leuk zijn om te weten hoeveel ze opleveren, toch? Dit is iets dat traditionele vormen van marketing niet echt toestaan.

Natuurlijk kan je al jouw klanten vragen hoe ze jouw bedrijf hebben gevonden of waar ze voor het eerst over jou hebben gehoord, maar dat is niet in elke branche mogelijk en niet iedereen is bereid deze vragen te beantwoorden.

Een van de grootste voordelen van digital marketing is dat, aangezien alle activiteiten worden ondersteund door een IT-achtergrond, het mogelijk is om automatisch de stappen van de klant, conversies, vast te leggen van wie naar jouw website is gekomen, hoeveel leads je e-mails hebben geopend, hoeveel leads hebben geklikt op je posts op sociale media, enzovoort.

De analytische marketing tools van de verschillende platformen doen dit allemaal voor jou, het enige wat je hoeft te doen is de statistieken regelmatig te checken en op basis daarvan je marketing strategieën aan te passen.

behaalde resultaten

Maakt het gemakkelijk om je content aan te passen

Bij online marketing kun je veel waardevolle gebruikers- en klantgegevens verzamelen - iets dat traditionele marketing methoden niet echt toestaan, en ook niet zo precies en netjes als digitale alternatieven.

Je kunt de verzamelde gegevens gebruiken om jouw marketingberichten aan te passen. Als je bijvoorbeeld de leeftijd of woonplaats van je ideale klanten weet, kun je op basis hiervan aparte marketing campagnes voor ze maken, die ze veel directer aanspreken dan wanneer je dezelfde algemene tekst naar iedereen zou sturen.

Het biedt rechtstreekse communicatie met je klanten

Met online marketing kan je in realtime met jouw klanten communiceren en, misschien nog belangrijker, met jou communiceren.

Een goed voorbeeld hiervan is de eerder genoemde social media marketing. Nadat je een bericht met je volgers hebt gedeeld en ze erop beginnen te reageren en opmerkingen te schrijven, kun je meteen zien wat ze denken over het gegeven onderwerp, de inhoud, enz.

Zo krijg je niet alleen nuttige feedback, maar creëer je ook activiteit rond je merk, waardoor je nieuws meer mensen bereikt. Op Facebook kunnen de vrienden van een gebruiker bijvoorbeeld zien of die persoon reageert op een bericht op een pagina, ook als ze die pagina zelf niet volgen.

Dit soort interactiviteit en heen-en-weer communicatie is ook waardevol voor klanten en geïnteresseerden, omdat ze bij elke reactie, opmerking en delen het gevoel hebben dat ze zelf deel uitmaken van de gemeenschap en geschiedenis van je merk. Dit soort saamhorigheidsgevoel zal bij hen ook de merkloyaliteit versterken.

Het maakt conversies eenvoudiger

Met digitale marketing kunnen jouw potentiële en bestaande klanten direct actie ondernemen nadat je hun interesse hebt gewekt. Als iemand jouw advertentie online ziet, hoeft hij er alleen maar op te klikken en hij kan je aanbieding al zien.

In het geval van traditionele marketing hebben mensen extra stappen en tools nodig om bij je aanbod te komen. Als iemand jouw advertentie op tv ziet, of erover leest in een krant of op een poster, zullen ze nog steeds naar jouw merk moeten zoeken op hun computer of smartphone om er meer over te weten te komen.

Niet iedereen heeft hier echter tijd voor en het kan zijn dat ze je advertentie na een paar minuten vergeten, zeker als ze er bijvoorbeeld niet op willen focussen tijdens het rijden.

Wat kost een online marketing bureau?

De kosten van een full service online marketing bureau kunnen sterk variëren, afhankelijk van de markt waarin je bedrijf opereert en de hoeveelheid werk dat je uitbesteedt.

Afhankelijk van wat je doelen zijn, kan het inhuren van een online marketing bureau je helpen geld te besparen op de lange termijn.

Bijvoorbeeld, laten we zeggen dat je doel is om meer klanten aan de telefoon te krijgen. Sommigen van hen zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem.

Als je website hoog scoort in zoekmachines voor die zoekwoorden die gerelateerd zijn aan je diensten, zal je minder uitgeven aan een betaalde campagne om meer leads en omzet te genereren.

Wanneer we een voorstel maken, stellen we altijd een volledig geschatte kost op.

We weten hoe je mooie resultaten uit jouw marketingbudget kunt halen en hoe je online marketing gebruikt in het voordeel van jouw onderneming. Je kunt gerust je offerte aanvragen via onze contactpagina.

Wie raden we aan om een contract te sluiten met een online marketing bureau?

Tientallen jaren geleden was het een wonder dat een klein bedrijf een website had. Zelfs de echt grote bedrijven hadden geen "goede website".

Vandaag de dag, in de digitale wereld kan geen enkel bedrijf het zich veroorloven om online marketing te verwaarlozen. Of het nu gaat om de nieuwste kleine onderneming of de internationale giganten, een online aanwezigheid is tegenwoordig essentieel voor een waardevol bedrijf.

Op basis van je doelen heb je misschien een langetermijnstrategie nodig - je wilt bijvoorbeeld jouw volledige online aanwezigheid ontwikkelen en geoptimaliseerde digitale inhoud publiceren. Misschien wil je ook jouw website vernieuwen, wat meestal een project van kortere duur is.

Wat je ook wilt bereiken op internet, een voorbereid, ervaren online marketing bureau kan je veel helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van je marketing strategie.

Waarom Delagoo jouw ideale online marketing bureau is

Transparantie

In ons online marketingbureau behandelen we je bedrijf alsof het van ons is en begrijpen het belang van elke uitgegeven euro. We zijn trots op onze verantwoordelijkheid en beseffen dat elke beslissing die we nemen van cruciaal belang is.

Naast dagelijkse klantinteracties bieden we robuuste maandelijkse rapporten die precies weergeven hoe jouw geld is gebruikt.

Wij zijn altijd op zoek naar de meest effectieve oplossing voor jou. Je kunt rekenen op een hoge expertise, correcte en open communicatie.

Betaalbaar

Betaalbaar zijn is absoluut relatief, en de kosten van online marketing bureaus kunnen het verschil maken voor een klein bedrijf.

Met welke middelen je ook werkt, onze experts kunnen ervoor zorgen dat jouw geld hard voor je werkt, verspilde advertentie-uitgaven voorkomen en adviseren over de meest effectieve, efficiënte verkoopstromen.

Een scala aan diensten onder één dak

Van het bedenken van je website tot het promoten ervan online, alle manieren om de concurrentie voor te zijn in je markt, staan ​​op onze lijst met diensten.

Wij zijn een allesomvattend online marketing bureau dat een uitgebreid dienstenpakket te bieden heeft. Onze diensten zijn onder andere SEO, SEA, webontwikkeling, CMS-ontwikkeling en webshop-ontwikkeling.

Innovatief en gepassioneerd

Onze sterke passie voor innovatie en creativiteit maakt ons een briljante partner voor online marketing, webdesign en webdevelopment. We streven er voortdurend naar om nieuwe manieren te vinden om de omzet van onze klanten te verbeteren.

Voor ons levert elke actie resultaat op

Veel websiteverkeer is geen garantie voor meer verkoop, net zoals het aantal likes op sociale media niet als inkomen kan worden geteld.

Bij Delagoo willen we een nieuwe manier van online marketing implementeren, gericht op betere resultaten die zich vertalen in meer omzet en winst. De stappen die wij volgen zijn gebaseerd op de diensten die wij jou als online marketing bureau aanbieden en zijn gericht op de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Online marketing op maat

Wij stemmen je online marketingstrategie op de juiste manier af op jouw behoeften.

We weten dat de omstandigheden in elk bedrijf anders zijn, dus passen wij onze marketing strategieën aan de marketingdoelstellingen, de omvang en het budget van je organisatie aan.

Hoe werken wij?

Jij vertelt ons de problemen die je tegenkomt op weg naar het bereiken van jouw bedrijfsdoelstellingen, en wij komen met optimale marketing oplossingen om deze op te lossen.

We communiceren zo effectief mogelijk om jouw bedrijf, behoeften en wensen te begrijpen, en vervolgens passen we alles toe wat we weten om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We meten voortdurend de resultaten om elke stap te kunnen optimaliseren en sturen je alle gegevens met betrekking tot jouw bedrijf.

Onze belangrijkste marketing taken zijn het meten, groeien en behalen van positieve resultaten. Als online marketing bureau met zichtbare resultaten vanaf de eerste weken, helpen we merken bij het identificeren, creëren en optimaliseren van advertenties gedurende de hele klantreis.

We benaderen projecten vanuit het perspectief van de consument, en nuttige inzichten in trends in online marketing en content marketing helpen ons oplossingen te leveren die betekenisvolle bedrijfsprestaties opleveren.

werkwijze online marketing bureau

Wij zorgen ervoor dat het geld dat je investeert ergens goed voor is

Als we van mening zijn dat wat je voorstelt niet gaat werken, zullen we je dat vertellen en zullen we andere alternatieven op tafel leggen.

We willen resultaat op middellange en lange termijn, voor onszelf en voor onze klanten. En dat kan alleen met een goede strategie, met een plan.

Het is alsof je je eigen marketingafdeling hebt. Maar zonder het 'gedoe' van afstemming en met meer vrijheid.

Wij werken zonder permanentie. We willen het zo snel mogelijk operationeel en winstgevend maken. Daarom gaan we je geen diensten verkopen die je niet nodig hebt.

Een digitaal marketing bureau als geen ander

We begrijpen dat bedrijven er in alle verschillende soorten en maten zijn, bestaande uit mensen met verschillende achtergronden, maar die allemaal werken aan één visie in gedachten.

We zijn misschien een online marketingbureau, maar we zijn ook een team van dynamische individuen, allemaal met een unieke passie. We streven ernaar om anders te zijn, maar wat ons samenbrengt, is dat we allemaal één ding delen: we helpen kleine en middelgrote bedrijven graag om een ​​echte impact te creëren met goede marketing en tegelijkertijd waar voor hun geld te krijgen.

Delagoo is het team dat met de juiste instelling en de juiste kennis voor de dag komt. Hoewel we een formule hebben die gebaseerd is op onze ervaring, is het ons doel om samen met je bedrijf een op maat gemaakte aanpak voor jouw campagnes te ontwikkelen.

online succes

Wacht niet langer om aan de slag te gaan!

Klaar om samen te werken met een online marketing bureau? Laten we je bedrijf groeien. We houden ons al jaren bezig met online marketing en digitale projecten.

We doen elke dag professionele ervaring en nieuwe vaardigheden op door samen te werken met klanten uit verschillende sectoren. Er zijn nooit twee identieke projecten, want elke klant heeft zijn eigen richtlijnen.

Nu kunnen wij al onze kennis aan jou doorgeven in de vorm van ondersteuning van jouw bedrijf bij online marketing activiteiten. Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we kunnen samenwerken.