Realisaties

Bekijk hier onze geleverde prestaties

Spoed112

Geleverde diensten

● SEO Analyse
● Webdesign
● Custom Development
● Technische SEO
● Marketing
● WordPress onderhoud
● WooCommerce onderhoud

We werden door Dirk gecontacteerd om de webshop van Spoed112 onder de loep te nemen.
De webshop miste een duidelijke flow en was niet SEO geoptimaliseerd.
We hebben de technische SEO onderhanden genomen voor zowel WordPress als WooCommerce en hebben de shop een nieuwe look & feel gegeven, die beter aansluit voor wat Spoed112 staat.

WooCommerce is gekoppeld met Facebook zodat de producten op de webshop automatisch gesynchroniseerd worden en dat deze ook gekocht kunnen worden via Facebook.
We hebben er ook voor gezorgd dat de producten uit Facebook automatisch in Instagram Business terecht komen zodat deze beschikbaar zijn om een post te maken met producten uit de webshop.
Als je op de producten in Instagram klikt wordt je automatisch naar het juiste product gebracht zodat de aankoop kan voltooid worden.

Bloemenpioen

Geleverde diensten

● Strategie
● Technische SEO
● Custom Development
● Plugin Development

Bloemstukken of rouwwerk nodig?
Bij Bloemenateljee Pioen kan je terecht voor fantastische en mooie bloemen!
Service en klantvriendelijkheid staat bij hun op nr. 1.

We werden door Bloemenpioen gecontacteerd om hun Prestashop te wijzigen, wij hadden geadviseerd ipv. met Prestashop verder te gaan om een omschakeling naar WooCommerce uit te voeren.

Ze kozen voor een strak maar warm design en met een eenvoudige uitcheck methode waar de klanten in 1 bestelling verschillende producten naar meerdere adressen konden sturen.

De verschillende adressen worden opgeslagen in de database zodat de klant de volgende keer eenvoudig een adres kan selecteren en zijn bloemen of boeketten kan versturen.

Groothandelramen

Geleverde diensten

● Webdesign
● Custom Development
● WooCommerce Development
● Marketing
● Technische SEO
● WordPress Onderhoud
● WooCommerce Onderhoud

Ramen en deuren op maat, dat is waar Groothandelramen voor staat.
Ze maken en leveren deuren op 35 werkdagen.

Wij werden door Groothandelramen gecontacteerd om een nieuwe ramen calculator te maken, zodat klanten online hun ramen kunnen samenstellen en onmiddellijk een prijs te zien krijgen en/of hun offerte gratis kunnen downloaden.
Eveneens indien gewenst kunnen ze de samengestelde ramen onmiddellijk in bestelling plaatsen en hun betaling met of zonder voorschot betalen.

De online offerte tool bevat meer als 1000 varianten en dit gaande van een enkel raam tot sierdeuren enz.

Nadat de offerte tool klaar was hebben we de website een nieuwe look & feel gegeven zodat deze mooi aansluit bij de calculator.
Achterliggend is de WordPress website volledig custom gemaakt zodat de klant zeer eenvoudig nieuwe realisaties, ramen, deuren en sierdeuren op maat kan toevoegen.

Een website op maat

Wil je ook een WordPress website op maat laten maken, vul dan je gegevens in en wij contacteren je zo snel mogelijk

Totale aanpak

website laten maken

WordPress

De websites die ontwikkeld worden door Delagoo worden gemaakt met WordPress. Onze WordPress Developers hebben de kennis in huis voor je website te voorzien van al je noden.

webshop laten maken

WooCommerce

Onze webshops worden met WooCommerce gemaakt. Dit is een uitbreiding op het gekende WordPress platform. Wij maken de WooCommerce templates op maat, zo heb je het voordeel dat je een custom checkout methode en afreken flow hebt.