Social media marketing

Ga voor meer merkbekendheid, betrokkenheid en websiteverkeer

Til je bedrijf naar een hoger niveau

Bereik de juiste mensen via social media

Facebook, Instagram, LinkedIn en vele andere kanalen maken voor miljarden gebruikers deel uit van hun dagelijkse leven.

Geen wonder dat deze netwerken zo’n waardevol online marketing middel voor bedrijven zijn geworden! Wij van Delagoo helpen jou om snel jouw verhaal te delen met je doelgroep via het juiste social media kanaal.

Of je nu wilt adverteren of je verschillende kanalen wilt laten beheren, wij hebben alle kennis en ervaring in huis om topresultaten te behalen voor elk bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Onze social media marketing diensten

Social media management

Met social media beheer creëren, posten, en promoten wij content op kanalen als Instagram, Facebook en LinkedIn.

Het gaat erom interactie te hebben met jouw doelgroep en vertrouwen op te bouwen dankzij boeiende posts en content te plaatsen zoals foto’s, video’s of nieuws over je bedrijf.

Hier is het doel dat volgers of social media gebruikers je posts liken, reacties plaatsen, vragen stellen, een bericht sturen of doorgestuurd worden naar je website.

Social media adverteren

Bij social media advertising maken wij gebruik van advertenties op sociale media kanalen om verkeer naar een externe locatie te sturen zoals bijvoorbeeld je website.

Jouw advertenties worden dan weergegeven als gepromote berichten als iemand door Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander gekozen social media platform scrolt.

Social media advertenties richten jouw content op het juiste platform aan mensen die mogelijk naar jouw product zoeken.

Delagoo, jouw partner in social media marketing

Naarmate de internet community groeit en verandert, moeten campagnes op sociale media één stap voor blijven.

Of je nu het bereik, het aantal likes, reacties of volgers wilt vergroten of een campagne nodig hebt om inkomsten en nieuwe klanten te genereren, Delagoo in Mechelen biedt het je allemaal!

Onze digital marketing specialisten weten hoe ze op een interessante manier enorm effectieve content en campagnes moeten bepalen en implementeren voor ondernemingen van alle soorten en maten.

Onze voordelen

Snelle resultaten

Bereik direct jouw doelgroep door hen relevante content te laten zien op verschillende social media kanalen. Dit betekent dat je op een korte tijd je volgers, betrokkenheid en websiteverkeer kunt vergroten.

Opvallende banners

Een groot deel van het creëren van content voor sociale media bestaan uit banners die de aandacht trekken en consistent zijn met jouw merkimago. Onze ervaren ontwerpers produceren opvallende banners om jouw sociale media campagnes naar een hoger niveau te tillen.

Maximale klantentevredenheid

Op basis van de nieuwste trends in digital marketing streven we ernaar om de hoogste klanttevredenheid te bieden.

Zo schrijven en creëren we relevante content en/of advertenties voor jouw bestaande klanten en zorgen we ervoor dat ze verbonden blijven met jouw merk.

Strategie op maat

We verbeteren jouw betrokkenheid met een social media strategie die persoonlijk is ontworpen om aan je behoeften en budget te voldoen.

Campagne rapporten

Onze op maat gemaakte, diepgaande rapportage omvat duidelijke social media campagne rapporten die elk jouw resultaten en belangrijke informatie weergeven.

Ontdek hoe we jouw bedrijf een boost kunnen geven

Wil je samen met ons kosteneffectieve campagnes maken? Wens je boeiende content op jouw social media accounts? Delagoo maakt het waar!

Met een zeer klantgerichte service brengen we jouw bedrijf naar de top met moderne marketingtechnieken. Wanneer je met ons deelt wat je nodig hebt, gaan we meteen aan de slag met je project!

Ben je klaar voor het succes of heb je nog vragen? Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of via onze website. Vraag een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak voor een gesprek.

Kies voor Delagoo als Partner

Marketing Nieuws