WordPress Strategie

WordPress is zeer populair en wordt dagelijks veel gebruikt, er zijn steeds meer die het initiatief nemen om zelf een WordPress website te maken.

Wijzelf vinden dit super, je kan een WordPress website zelf maken maar daarom werkt deze nog niet, de website mag er strak, mooi of modern uitzien maar de bezoekers zijn er niet.

Vaak horen we van klanten, “ik heb mijn eigen website gemaakt maar ik sta niet op de eerste pagina in google” of “ik heb mijn WordPress website laten maken maar ik draai geen of veel te weinig omzet“? Hoe komt dat?

Wordpress strategie

Heb je alreeds een wordpress strategie?
Wij denken graag met je mee

Analyseer je website en wordpress strategie

Heb je alreeds een strategie uitgetekend? Zo ja, wat gebeurd er effectief niet?

– Heb je veel bezoekers?
– Gebruik je social media kanalen? (zo ja, welke kanalen?)
– Heb je advertenties geplaatst?
– Hoeveel tijd spendeer je aan je eigen website?
– Is je website SEO technisch in orde?

Dit zijn een paar eenvoudige vragen waar je rekening mee kan houden om een bepaalde strategie uit te tekenen, het moet vooral een strategie zijn die voor je WordPress website of WooCommerce webshop / product werkt.
Visualiseer je doel en overloop de stappen die essentiëel zijn, wat heb ik alreeds uitgevoerd en waar zit het klem. Wat heb ik nog niet uitgevoerd en wat staat me te doen, kan ik dit zelf of moet ik het laten uitvoeren.

Als bepaalde zaken niet werken of je krijgt er kop nog staart aan, contacteer ons gerust of kom langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek en een lekkere tas koffie!

Bekijk je product of dienst in het oog van je consument

Stel jezelf de volgende vragen:

– Waarvoor dient je product of dienst?
– Wie gebruikt dit alreeds?
– Wat kan je beter doen als je concurrenten?
– Waarom zouden ze beter je eigen product / dienst nemen ipv. een ander?

Speel in op de pijnpunten van je concurrenten en zorg voor een constructieve oplossing waardoor jouw dienst / product beter gewaardeerd kan worden. Verbeter de service en kwaliteit, dit is nog steeds zeer belangrijk!