Webshop laten maken

Webshop laten maken

Krijg een webshop die keer op keer verkoopt

Als je droomt van het starten van een eigen webshop, dan zijn wij van Delagoo de juiste mensen om je op weg te helpen.

We hebben al talloze grote en kleine bedrijven geholpen de webwinkel van hun dromen te realiseren door hen te helpen een webshop te openen en omzet te genereren.

Wil je een professionele webshop laten maken? Wij zorgen er steeds voor dat jouw start zo vlot mogelijk verloopt.

Onze ontwerpers zijn verantwoordelijk voor het creëren van een uniek en efficiënt webdesign dat responsief is en op alle platforms werkt. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je webshop elk product op de beste manier presenteert.

Unieke webshops die bezoekers omzet in verkopen

Elke webshop is uniek. Alles varieert bij een webshop laten maken: van de producten tot de online marketingstrategie. Daarom moet elke webwinkel ook een oplossing op maat hebben bij het werken aan het webdesign en aan de webshop ontwikkeling.

Dit gebeurt onder meer door de producten onder de aandacht van potentiële klanten te brengen. Het doel is altijd om bezoekers om te zetten in verkopen en dit kan alleen in de vorm van het gemakkelijk toegankelijk maken van elk product.

Dat wil zeggen, zonder grote afleiding en met een design dat de dingen die je wilt verkopen centraliseert.

Een professionele webshop moet ook bij voorkeur zo gebouwd zijn dat deze aantrekkelijk is voor de zoekmachines. In bijna alle branches komt een groot deel van het verkeer van Google.

Nadat je webshop is gemaakt is het mogelijk om een ​​pagina te optimaliseren zodat de zoekmachines de inhoud makkelijker online kunnen vinden.

Uiteraard houden wij bij een website laten maken ook rekening met belangrijke aspecten van zoekmachine optimalisatie zoals paginasnelheid en mobielvriendelijkheid.

Wens je een offerte op maat voor je professionele webshop? Contacteer ons dan gerust online of telefonisch.

e-commerce

Waarom een webshop laten maken?

Het starten met een webshop betekent profiteren van één van de krachtigste mogelijkheden die op internet beschikbaar zijn.

In tegenstelling tot een fysieke winkel kun je je online op een veel breder publiek richten.

De kosten van een webshop zijn in vergeleken met een gelijkwaardige offline activiteit veel lager.

Ook hoef je dankzij digital marketing niet op geluk te vertrouwen om opgemerkt te worden door een potentiële klant die langs jouw winkel loopt. Je kunt ervoor zorgen dat jouw producten en diensten rechtstreeks de mensen bereiken die geïnteresseerd zijn in wat jij aanbiedt.

De voordelen die voortvloeien uit het openen van een webshop zijn zeker niet enkel deze. Denk maar aan 24/7 verkopen, eenvoudig beheer, meetbare resultaten, groter verkoopbereik enz.

Hoeveel kost een webshop laten maken?

Bij Delagoo werken we niet met vaste prijzen voor webshops omdat onze oplossingen altijd op maat zijn gemaakt en aangepast zijn aan de individuele behoeften van de klant.

De prijs voor een webshop varieert, afhankelijk van wat jij en je bedrijf nodig hebben. Er zijn enkele factoren die een grote rol spelen bij het schatten van de kosten voor het maken van je webshop.

Hieronder lees je over de zes belangrijkste factoren die de kost van je webshop bepalen.

Ontwerp

Welke verwachtingen heb je voor het design van je webshop? Wil je een basisontwerp waarbij de esthetiek en functionaliteit op een eenvoudig niveau blijven?

Of wil je speciale features, functies en een look die precies is afgestemd op jouw webshop? Hoe gedetailleerder het ontwerp van je webwinkel is, hoe meer de prijs omhoog gaat.

webshop design

Speciale cash flow

Hoe moet je cash flow eruit zien? Moet het koopproces meer of minder stappen bevatten?

Verkoop je buitengewone producten waarvoor speciale informatie nodig is voordat de klant de aankoop kan voltooien? Een "standaard" cash flow kost minder dan een uniek op maat gemaakte cash flow.

Aantal subpagina's

Moet je webshop andere pagina's dan enkel productpagina's hebben? Sommige webshops hebben blogs of andere informatieve subpagina's aan de shop gekoppeld. Veel extra pagina's zorgen voor een hogere prijs van je online shop.

Integraties

Moet je webwinkel gekoppeld worden aan andere systemen? Veel bedrijven gebruiken interne systemen om interne werkprocessen te beheren en te controleren.

Je nieuwe webshop hoeft echter geen buitenstaander te zijn want integraties kunnen ervoor zorgen dat je online winkel automatisch intrigeert met je andere systemen.

De kosten van je webshop is afhankelijk van het aantal integraties en hoe complex deze te ontwikkelen zijn.

Gewenste betaaloplossing

Hoe moeten je klanten hun goederen betalen? Tegenwoordig zijn er veel verschillende betaalmogelijkheden die je kan toevoegen.

Je kunt bijvoorbeeld je klanten ook de optie geven om de kosten te betalen met een factuur of pinpas.

laten maken webshop kost

Webshop hosting

Elke website moet zijn eigen webhosting (de plaats waar jouw bestanden worden opgeslagen) en domeinnaam hebben, bijvoorbeeld delagoo.be

Een agency kan de installatie en het beheer van jouw eigen servers regelen of een hostingpartner zoeken.

Je moet alsook een SSL-certificaat (HTTPS) aankopen om de gegevensoverdracht tussen de browser van een gebruiker en de website te beveiligen.

De prijzen hangen vooral al van het type hosting en de serverspecificaties.

Wil je betaalbaar een nieuwe webshop starten? Bij Delagoo krijg je bij het laten maken van je webshop de hosting en dommeinnaam het eerste jaar gratis.

WooCommerce webshop laten maken

Onze webshops worden gemaakt met WooCommerce. Dit is de meest gebruikte e-commerce plug-in die is opgezet in het CMS WordPress en daardoor gebruiksvriendelijk, betaalbaar en mobielvriendelijk is .

Bijna 30% van alle webshops ter wereld maakt gebruik van WooCommerce en we hebben controle over alles van voorraadbeheer, integraties, betalingsopties en verzending.

Je webshop wordt ontwikkeld op basis van de wensen van jou en je klanten. We houden rekening met zowel de doelgroep als de concurrenten zodat jij de optimale kansen krijgt.

Wordpress e-commerce plug-in

Voordelen van een WooCommerce webshop

WooCommerce is dé e-commerce plug-in die een beetje van alles te bieden heeft.

De eenvoudige installatie gecombineerd met de verscheidenheid aan functies die door de plug-in worden aangeboden - is waarom WooCommerce toonaangevend is in de e-commerce-industrie. Hier zijn 5 voordelen van een webshop laten maken met WooCommerce.

Gratis plug-in

Het eerste voordeel van WooCommerce is het feit dat deze WordPress plug-in 100% gratis is.

Hoewel je voor veel plug-ins moet betalen, is deze plug-in voor iedereen beschikbaar en biedt het zelfs indrukwekkende functies om webshops van verschillende bedrijven naar een hoger niveau te tillen.

Dit is één van de redenen waarom WooCommerce zo'n populaire optie is voor ondernemers.

Een WooCommerce webshop is eenvoudig in te stellen op een WordPress website en je kunt deze aanpassen aan al jouw behoeften.

Veel beschikbare e-commerce functies

Een ander voordeel van WooCommerce zijn de beschikbare functies die aan de mensen die het gebruiken worden aangeboden.

In feite, alles wat je denkt nodig te hebben voor jouw professionele webshop zal je waarschijnlijk vinden via de aangeboden functies.

Of je nu jouw producten wilt laten sorteren en filteren of categorieën wilt toevoegen, met de WooCommerce plug-in zijn de mogelijkheden eindeloos.

Eenvoudig aanpassen

Het is vaak moeilijk om een ​​professionele site aan te passen als deze eenmaal live is. Maar deze plug-in is iets dat gemakkelijk is gemaakt door middel van thema's.

In feite stelt WooCommerce mensen in staat om hun webshop eenvoudig te onderhouden en het design te wisselen met behulp van verschillende thema's.

Beveiliging

Nog een ander voordeel van een webshop laten maken met de WooCommerce-plug-in, is de sterke beveiliging die wordt geboden om ervoor te zorgen dat jouw WordPress website altijd veilig is voor jou en de potentiële klanten die op je webshop winkelen.

WooCommerce-ontwikkelingsteams werken samen met beveiligingsexperts die ervoor zorgen dat alle webshops perfect beveiligd zijn.

Het enige wat voor de webshopbouwer belangrijk is ervoor zorgen dat jouw plug-in altijd up-to-date is.

veilige webshop beheren

Zoekmachineoptimalisatie

Jouw webshop laten opvallen is wat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt.

Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk omdat het kwaliteitsverkeer naar jouw webwinkel leidt en het uiteindelijk helpt scoren in zoekmachines zoals Google.

Of je het nu beseft of niet, effectieve SEO is noodzakelijk als je verwacht dat jouw online shop zijn volledige potentieel zal bereiken.

Dat gezegd zijnde, WooCommerce is de perfecte plug-in om jou te helpen aan jouw SEO behoeften te voldoen.

Het platform is niet alleen uitgebreid maar is ook aangepast aan de SEO richtlijnen wat betekent dat zoekmachines het WooCommerce-platform nu al leuk vinden.

Een webshop laten bouwen in 5 stappen

Ontdekken

In de ontdekkingsfase draait alles om zoveel mogelijk te leren over jouw bedrijf en jouw behoeften.

Deze stap is ongelooflijk belangrijk zodat alle oplossingen die we voor jou voorstellen, zijn afgestemd op jouw doelen.

Zodra we de markt, doelgroep en doelen begrijpen, kunnen we goede oplossingen voorstellen die aan jouw verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen.

Plannen

Nu we een grondig inzicht hebben in jouw behoeften en doelen, kunnen we een plan maken om jou te helpen deze te bereiken.

Deze stap omvat het beoordelen van jouw behoeften, het analyseren van jouw online concurrenten en het samenstellen van een lijst met aanbevelingen.

Ontwerpen

Design gaat niet alleen over hoe je online shop eruitziet maar ook over hoe het werkt.

Creativiteit is het hart van onze mooie en functionele webshops. We zijn dan ook geobsedeerd door alles wat we doen om jouw e-commerce site er geweldig te laten uitzien.

Ook zorgen we ervoor dat alles wat we doen perfect en efficiënt werkt. In dit stadium maken we mockups om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met de inrichting en het mooie ontwerp van jouw webshop.

Bouwen

Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de grootste stap in het laten maken van een online winkel, het bouwen van jouw website.

Onze webdesigners zorgen ervoor dat jouw website volledig responsive en zeer efficiënt is.

We testen jouw online shop op meerdere browsers, platforms en apparaten om ervoor te zorgen dat deze altijd en overal werkt.

Lanceren

Na het bouwen van jouw webwinkel is het tijd om deze te lanceren. We nemen deze stap heel serieus omdat het van vitaal belang is voor het succes van jouw nieuwe website.

We migreren jouw website naar een live webserver en testen opnieuw om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het hoort.

Haal meer uit je webshop met online marketing

Als je wilt dat je klanten in de rij staan ​​om je producten te kopen, moeten ze op de juiste manier op de markt worden gebracht. Ook daar kunnen wij je bij helpen.

Met moderne online marketing technieken zoals zoekmachineoptimalisatie, adverteren op Google en social media marketing is je webshop altijd zichtbaar voor toekomstige klanten.

De oplossingen die wij bieden voor jouw webshop

Hier zijn een paar zaken die je kunt verwachten als we voor jou een webshop laten maken:

- Bouwen van webshops van A tot Z

- Op maat ontworpen WordPress thema's

- Toegewijde webdesigners

- Hoog beveiligde webshop

- Uniek design dat jouw merk versterkt

- Geoptimaliseerd voor snelheid, verschillende apparaten en zoekmachines

- Implementatie van verschillende online betaalmethoden voor meer flexibiliteit

- Technische ondersteuning waar en wanneer je dit nodig hebt

- Gratis domeinnaam en hosting tijdens het eerste jaar

- Het creëren van vertrouwen van jouw klanten

- De mogelijkheid om zelf makkelijk aanpassingen te doen en nieuwe producten toe te voegen

Wil je beginnen met het online verkopen van jouw producten?

Sta je te popelen om een ​​goed draaiende webshop te starten? Vertrouw je online project toe aan onze experts en krijg echt rendement op jouw investering.

In ons kantoor te Mechelen ontwikkelen we op maat gemaakte e-commerce websites in een toonaangevend CMS (content management systeem).

Wij helpen ondernemers van idee tot lancering. Contacteer ons, vertel ons iets over jouw wensen en wij zullen een oplossing op maat maken op basis van jouw behoeften. We kijken er al naar uit om met jou samen te werken.