Website laten maken op maat

Wij boosten je bedrijf met een dynamische website dat klanten genereerd!

Web development in Mechelen

Een online marketing strategie start met een uitstekend werkende website of webshop. Ben je op zoek naar een webdesign bureau en wil je een professionele website laten maken binnen een korte tijd? Dan is Delagoo de ideale partner om mee samen te werken!

In ons kantoor te Mechelen, ontwikkelen wij onze websites en webshops volledig op maat en daarmee bedoelen wij ECHT op jouw manier! Bij een website laten bouwen kies je namelijk zelf elk detail.

Laat een tof (grafisch) webdesign zich vertalen in een uitstekend werkende site dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt! 

Onze passie? Het professioneel ontwerpen, maken en beheren van een website die goed kan functioneren en perfect scoort voor iedere klant, zijn bezoekers en met behulp van technische SEO ook voor zoekmachines zoals Google. 

Indien je een professionele website laat ontwikkelen krijg je daarnaast de webhosting en domeinnaam het eerste jaar gratis!

Dankzij het beschikken van meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van verschillende websites kunnen we je alsook de beste digitale beveiliging bieden.

Begin vandaag nog aan de start van jouw project en neem met ons contact op via onze website of bel ons. 

website ontwerpen
website laten maken
website coderen
website laten maken

Hoeveel kost een website laten maken?

Natuurlijk vraag jij je af: Wat kost een website? Dagelijks ontvangen wij aanvragen om samen een website te laten ontwikkelen. De prijs van een website varieert namelijk enorm. Delagoo krijgt niet identiek dezelfde digitale projecten.

De vraag die je maar eens aan jezelf moet stellen is “welk doel heeft mijn online project?

Indien je een online visitekaartje nodig hebt waarop info komt te staan over je bedrijf en klanten wilt overtuigen of graag een webshop wenst voor je onderneming waar mensen jouw producten of diensten op kunnen bekijken en kopen, hangt de prijs vooral hier vanaf.

Verder moet je jezelf vragen of er enkele mogelijkheden aan gekoppeld moeten worden. Wanneer je hieruit bent kan Delagoo de kostprijs berekenen en een offerte op maat maken van de website.

De gemiddelde prijs van een website met alles inbegrepen, komt ongeveer uit op 2000 euro.

Wens je gratis een offerte? Neem gerust contact met ons op!

Onze kenmerken

● Uniek webdesign ● Snelle oplevering ● Dynamische websites ● Mobile friendly

Professionele website laten maken door Delagoo

Waarom kiezen voor ons?

SEO / zoekmachine optimalisatie

De websites zijn met SEO (zoekmachine optimalisatie) geoptimaliseerd zodat je pagina’s gevonden worden en uitstekend zullen scoren in Google en nog meer zoekmachines. 

Dit heet SEO optimalisatie, een belangrijk aspect in online marketing. Meer info bekijk je op onze marketingpagina

Deze technische optimalisatie biedt niet alleen een groot aantal bezoekers maar ook meer verkoop.  

Geen verrassingen

Daar heb je de belofte voor al onze klanten: de diensten die wij afleveren, brengen na afspraak standaard geen extra kosten met zich mee.

Bij een nieuwe website op maat betaalden klanten reeds een éénmalige kostprijs waardoor het geen onaangename verassingen geeft.

Bovendien krijgt elke klant het eerste jaar zijn domeinnaam gratis.

Snelle oplevertijd

Het ontwerp voor jouw website neemt vaak weinig tijd in beslag.

Zo zijn wij niet meer dan 2 weken bezig aan het bouwen van een website.

Dankzij onze expertise en meer dan 15 jaren ervaring in het maken van websites van bedrijven kunnen we snel zorg dragen voor het (responsive) design en de goede ontwikkeling ervan.

Aanpassingen

De sites zijn uit het CMS WordPress gemaakt.

Delagoo biedt je de volledige toegang tot jouw website waardoor je later zelf aanpassingen kan doen aan de pagina’s, het ontwerp, de info en de inhoud.

Opvolging

De Google Analytics van onze klanten koppelen wij aan hun site waarmee ze alles online kunnen opvolgen. 

Je kunt kijken tussen alle juiste informatie over de bezoekers die in contact komen met de verschillende pagina’s op je website. 

Onze aanpak bij een website op maat laten bouwen

2 systemen die perfect op elkaar afgestemd zijn voor elk bedrijf!

website laten maken

WordPress

Een professionele website met het juiste webdesign en goede functionaliteit waar bezoekers dol op zijn komt steeds tot zijn recht met WordPress.

Het zorgt ervoor dat websites mooi zijn op een laptop, desktop, smartphone of tablet.

Een WordPress website is meer dan alleen gebruiksvriendelijk en technisch geoptimaliseerd voor SEO.

Er zijn eveneens onbeperkt aantal mogelijkheden voor een website op maat. 

webshop laten maken

WooCommerce

Bij Delagoo ontwerpen wij een webshop met WooCommerce. Het verschil is dat dit een uitbreiding is op WordPress.

Bij webshops op maat, gebruiken we standaard een WooCommerce template op maat van jouw onderneming. 

Dit is waarom alle klanten het voordeel hebben dat ze zelf hun producten op de website kunnen zetten en over een custom checkout methode en afreken flow beschikken. 

Project bespreken? Contacteer ons!

Wil je samen met ons een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem contact op door jouw naam en gegevens in te vullen in het volgende formulier en Delagoo maakt een afspraak met jou om je project te bespreken.

Content management system

Wat is een CMS systeem?

Voor een goede website werkt Delagoo met het CMS WordPress. Het werd in een mum van tijd het beste content management systeem ter wereld voor het bouwen van een website. Dit is waarom tot 34% van alle gemaakte websites hiermee werken.

Verschillende grote bedrijven en diensten zoals Capgemini, The White House, Quartz, etc..  kozen eveneens om een WordPress website te maken. Delagoo heeft voor het bouwen van je site eveneens deze keuze gemaakt.

Deze websites zijn steeds gebruiksvriendelijk, responsive en SEO-proof. Hierdoor kan het je een boost geven op het gebied van digitale marketing en zal heel wat van jouw online content zo hoog mogelijk scoren en gevonden worden in Google

Jij hebt bovendien bij ons de mogelijkheid om online marketing, social media marketing en advertenties te gebruiken in Google om je resultaten toch nog naar een hoger niveau te tillen en meer bezoekers binnen te halen. 

Hoe dan ook, jouw website laten maken met WordPress zorgt dus voor een beter design en resultaat op iedere pagina dan een andere CMS. 

webdesign
wordpress cms
Wordpress website laten maken

De nieuwe website in WordPress moet meer dan enkel de meest mooie opmaak krijgen. Bij een website op maat laten maken is het vooral belangrijk dat die zo goed mogelijk werkt.

Dit wordt bij ons eveneens uitgevoerd in de strategie van het webdesign.

Heb je weinig kennis van een website die gebouwd is uit het CMS WordPress? Dat neemt niet weg dat je zelf snel je eigen pagina’s en het design kan aanpassen. 

Jij hebt hiervoor enkel een korte opleiding nodig en je bent al helemaal in staat om in een mum van tijd zelf aanpassingen te doen. Geen moeilijke uitdaging dus!

Jouw professionele website laten maken door onze web developers staat garant voor kwaliteit maar ook een maximale klantgerichte service. Specifieke ideeën nodig? Bekijk snel meer in de realisaties en laat je inspireren met enkele digitale projecten van onze tevreden klanten. 

Jouw website beveiligen

We kunnen in ons online marketing en webdesign bureau niet enkel je website laten ontwikkelen met een goed ontwerp maar ook ervoor zorgen dat iedere pagina van jouw site online wordt beveiligd

Wanneer je website is gehackt kan Delagoo deze reeds opkuisen en maakt het een hacker veel moeilijker. Het is waarom wij reeds veel kleine en grote bedrijven tevreden hebben gesteld. 

website beveiligen

We houden rekening met enkele belangrijke punten:

  • WordPress thema beveiligen
  • Plugins beveiligen
  • Core beveiligen
  • Reputatie in Google
  • Externe links
  • Hosting reputatie

Alle klanten kunnen naast een professionele website op maat laten maken ook een gratis scan laten uitvoeren van een gemaakte site, contacteer ons en wij zullen alles bekijken wat noodzakelijk is. Delagoo neemt daarna zo snel mogelijk contact met jou op.

Wil je hier graag meer over weten? Lees op de beveiligingspagina meer tips en informatie over hoe deze scan (zonder extra kosten) in zijn werk gaat. Bekijk ook eens gerust de recente berichten in onze blog. 

Ben je benieuwd naar de specifieke prijs voor een website laten maken of online marketing? Een gratis beveiligingsscan of offerte nodig? Neem gerust contact op met ons team van web developers via ons contactformulier, e-mail, social media of bel ons op 0488 30 40 39.