Website laten maken

Website laten maken

Een betaalbare website laten maken: Waarom is het belangrijk en hoeveel kost het?

Je leest deze blogpost waarschijnlijk omdat je een betaalbare en professionele website wilt laten maken. Wel, dat is geweldig nieuws! Een mooie website biedt je bedrijf nieuwe kansen en zorgt meteen voor meer zakelijk succes.

Bij Delagoo, een web en online marketing bureau in Mechelen doen we altijd ons uiterste best om de unieke kansen voor elke klant te vinden in hun aanwezigheid op het web. Wij bieden verantwoordelijkheid voor de gehele website, van idee en concept tot totaaloplossing.

We weten dat je nog met veel vragen zit: wat is de kostprijs van een website laten maken, waarom is het maken van een website belangrijk en waarom zou ik kiezen voor deze agency? Alle antwoorden die je zoekt kom je te weten in deze blogpost over een professionele website laten maken door Delagoo.

website laten maken

Een website laten maken waarmee je jouw concurrenten overtreft

Een gebruiksvriendelijke website laten maken start altijd met het bepalen van doelen zoals meer verkoop, het verkrijgen van zakelijke klanten, het doorgeven van contactgegevens, enz.

Bij Delagoo richten we ons op het identificeren van deze doelen en het vinden van manieren om deze te bereiken.

We bouwen mooie websites die écht werken omdat ze inspelen op de behoeften, wensen en zorgen van de websitebezoekers.

Waarom een website laten maken?

Imago van je bedrijf

Jouw website is verantwoordelijk voor zowel de eerste indruk als de verdere vormgeving van het imago van je onderneming.

Een goed ontworpen website die bovendien geoptimaliseerd is voor zoekmachine optimalisatie (SEO), heeft meer kans op betere resultaten.

Vergroot je aantal klanten

Als je eenmaal gebruikers hebt kunnen overtuigen, moet je ze langer op je website houden. Dit alles kan dankzij het webdesign en de overzichtelijke indeling van de functionaliteiten.

Wanneer je interessante en uitstekende content toevoegt, heb je een hele goede kans om jouw aantal nieuwe klanten aanzienlijk te vergroten.

nieuwe klanten

Basis voor zoekmachine optimalisatie en online advertenties

De website is het belangrijkste kanaal voor een digitale marketingstrategie zoals search engine optimization (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) of social media advertising, daarom heeft jouw bedrijf er ook één nodig als het doel is om aanwezig te zijn op het internet.

Misschien ben je al aanwezig op andere media zoals blogs, social media of YouTube. Je hebt zeker ook nood aan een kanaal waarop de juiste mensen meer willen te weten komen over jouw product of dienst: een website.

Een grote online zichtbaarheid

Het is mogelijk om een gratis website te maken met programma's zoals WIX en Google sites maar we raden je aan om je website te laten bouwen door professionals omdat deze gratis platforms jouw site op een subdomein plaatsen en de online zichtbaarheid ervan aanzienlijk verminderen.

Ons team biedt je diensten zoals SEO optimalisatie aan. We willen dat jouw site buitengewoon goed scoort in de eerste resultaten van de Google-zoekopdrachten dus raden we je aan om gebruik te maken van onze online marketing services.

Iedere site moet ook worden bijgewerkt met de nieuwste toepasselijke technologieën en de nieuwste versies van plug-ins.

Ook moet de inhoud voortdurend worden bijgewerkt. Hiervoor bieden wij je de website onderhoud dienst.

seo optimalisatie

Wat kost het om een website te laten maken?

Als je een website laat maken, hoeveel kost dat dan? We merken dat veel van onze klanten ons vragen welk budget ze nodig hebben om een ​​professionele website te laten maken.

Op deze vraag is er geen concreet antwoord want de prijs van een website is afhankelijk van verschillende factoren zoals het type website en de functionaliteiten.

Zoals met zoveel andere dingen, begrijpen we volledig dat de kostprijs van groot belang is voor jouw nieuwe website.

Daarom bieden wij betaalbare prijzen voor een kwaliteitsvolle website die volledig op maat gemaakt wordt. Meestal ligt de prijs op zo een 2000 euro.

Bij Delagoo willen we eerlijk werk leveren, waarbij jouw wensen en behoeften voorop staan. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en laat ons samen ontdekken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

kostprijs website maken

Betaalbare websites door Delagoo

Het is bijna onmogelijk om vooraf een vaste kostprijs te geven voor je website. Dit komt omdat geen twee websites hetzelfde zijn, daarom wordt de kostprijs ook individueel berekend.

Als jij een ervaren bureau zoekt om je nieuwe website te ontwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we samen jouw wensen, behoeften en budget bespreken.

Waarom onze websites werken?

Professioneel ontwerp

Wij gebruiken een design die de geloofwaardigheid van jouw merk versterkt. We leveren 100% professionele websites voor kleine ondernemingen en grotere bedrijven.

Onze webdesigner maakt een unieke website waar jij en je bestaande en nieuwe klanten helemaal tevreden mee zijn.

grafisch ontwerp

Snelle laadtijd

Wij zorgen voor een supersnelle laadsnelheid zodat je geen bezoekers mist vanwege de traagheid van je website.

We weten dat jouw klanten en potentiële klanten niet willen lang wachten. Een website laten maken door Delagoo staat gelijk aan snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

Responsive design

Wij zorgen ervoor dat je professionele website op een vriendelijke manier laadt op de meest uiteenlopende apparaten: mobiele telefoons, tablets en desktops. Onze websites hebben een webdesign die zich aanpast aan het apparaat waar deze wordt bezocht.

responsive webdesigns

Advertentievriendelijk

Wil je na het laten maken van je site deze adverteren op Google Ads of Facebook Ads?

Onze websites helpen bij jouw online marketing campagnes omdat ze de best practices volgen die worden aanbevolen door zowel Google als Facebook.

Beheerbare site

Wij maken je website met WordPress, een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

Het is zeer eenvoudig te gebruiken zodat je eventueel later zelf dingen kunt wijzigen en de inhoud ervan kan bijwerken wanneer je maar wilt, zonder van iemand afhankelijk te zijn.

aanpassingen menu website

Beveiligde website met SSL-certificaat

We gebruiken het SSL-certificaat (https://) van jouw provider om jouw website veilig te maken.

Hierdoor wordt het bericht "Beveiligde site" in de navigatiebalk naast jouw website-URL weergegeven zodat jouw bezoekers kunnen rekenen op een sterk betrouwbare site.

beveiliging website

15 jaar ervaring

Met grote trots heeft Delagoo al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van websites voor tal van bedrijven.

Voor de kwaliteit van jouw website is het noodzakelijk dat je je website laat bouwen door webdesigners die de materie begrijpen en ervaring hebben in hun vak.

Welke soorten websites kunnen we maken?

Welk type website heeft je bedrijf nodig? We sommen je hieronder de verschillende soorten op.

Informatief: gericht op het informeren van gebruikers. Dit type website helpt gebruikers informatie te vinden over de onderneming, de producten en diensten die het aanbiedt en biedt de mogelijkheid om contact op te nemen met het bedrijf via een contactformulier of rechtstreeks via e-mail.

Interactief: toegewijd aan bedrijven die willen communiceren en gebruikers willen betrekken. Het biedt bezoekers de mogelijkheid om zich aan te melden voor een evenement, een blog te lezen en te becommentariëren of zich in te schrijven voor een nieuwsbrief.

E-commerce: site voor diegenen die producten online willen verkopen. Een e-commercesite kan eenvoudig zijn, waar enkele tientallen producten worden verkocht en betalingen via PayPal worden geaccepteerd. Of het kan een complexe webshop zijn waar honderden producten worden verkocht en met meerdere betalingsopties en andere aangepaste functies.

Betaalbare WordPress website laten maken

Tegenwoordig wordt meer dan 30% van alle websites in WordPress gebouwd. Het is één van de meest populaire CMS-systemen (content management systemen) die tegenwoordig door miljoenen mensen over de hele wereld worden gebruikt.

Ook Delagoo maakt jouw website in dit systeem. Met een jarenlange ervaring in ons vak durven we onszelf experts noemen in webshops en websites gemaakt in WordPress.

Het CMS voldoet aan veel van de eisen die tegenwoordig worden gesteld bij een professionele website laten maken.

Dé CMS voor een makkelijk aanpasbare website

Wij maken iedere website in WordPress omdat onze ervaring leert dat dit het beste is voor onze klanten, die de website daarna makkelijk en overzichtelijk zelf kunnen beheren. Onze webshops maken we met WooCommerce, een uitbreiding op WordPress.

Het grootste voordeel van een nieuwe website bouwen in WordPress is de flexibiliteit en eenvoud voor de gebruiker om zijn website te beheren. Je kunt eenvoudig zelf de tekst en de afbeeldingen wijzigen wanneer je maar wilt zonder dat dit te lang duurt.

Er zijn geen vragen die we niet kunnen beantwoorden als het gaat om een website laten maken of een webshop laten bouwen.

Aarzel daarom niet om ons te vragen naar de mogelijkheden, ook als je denkt dat dit niet mogelijk is. Je zult versteld staan ​​van de oplossingen die we hebben voor jou.

Laat je inspireren door ons portfolio met tal van succesvolle WordPress website projecten en check zeker ook onze laatste nieuwtjes in onze blog.

het maken van een website

Een website die scoort in zoekmachines

Door het toepassen van SEO optimalisatie op je website, is je website hoog zichtbaar in de resultaten van zoekmachines zoals Google. Naast het feit dat het WordPress-platform al SEO-vriendelijk is, zijn alle structurering en inhoud zorgvuldig doordacht en gepland met de beste technieken voor technische search engine optimization (SEO).

Naast dat je website standaard SEO technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachine optimalisatie, kan je nog steeds rekenen op onze SEO-service, waar we verschillende andere acties uitvoeren om de positionering van jouw site op Google verder te verbeteren zoals SEO copywriting en internal linking.

Bij Delagoo maken we je website zoals jij dat wilt

Wij van Delagoo in Mechelen hebben ruime ervaring in het maken van websites en hebben al veel succesvolle projecten gerealiseerd.

Zo kunnen we geslaagd een project vanaf nul creëren. We hebben in ons team zowel webdesigners die de website ontwerpen als developers die ervoor zorgen dat je website technisch geoptimaliseerd is.

Wij kunnen je helpen met elke fase van creatie tot de lancering. Wist je trouwens dat je bij Delagoo het eerste jaar je domeinnaam en hosting gratis krijgt?

We zijn steeds zeer klantgericht en komen onze gemaakte beloftes altijd na. Bovendien zal ons team je helpen jouw klanten beter te begrijpen en de werking van jouw site te verbeteren met de nodige website onderhoud zoals updates.

Ons doel is om websites op maat te maken die echt werken. We combineren vakkennis van webdesign, development en online marketing.

Laat je bedrijf zien aan de wereld en kies voor een responsieve website die echt werkt. Zet vandaag al de eerste stap en contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.