Webdevelopment

Wij helpen je op weg met een dynamische website dat tevreden klanten genereerd

Website laten maken

Een online marketing strategie start met een uitstekend werkende website of webshop. Ben je op zoek naar een webdesign bureau en wil je een professionele website laten maken binnen een korte tijd? Dan is Delagoo de ideale partner voor jou!

In ons kantoor te Mechelen, maken wij onze websites volledig op maat en daarmee bedoelen wij ECHT op jouw manier! Bij een website laten bouwen kies je namelijk zelf elk detail.

Laat een tof (grafisch) webdesign zich vertalen in een uitstekend werkende site dat jouw bedrijf naar een hoger niveau tilt! 

Bij ons krijgen klanten meer dan alleen een mooie website. Een zeer klantgerichte service komt steeds voorop. Zo leveren wij een nieuwe website pas volledig af wanneer alles één voor één klopt en als je er helemaal tevreden van bent.

Onze passie? Het professioneel ontwerpen, maken en beheren van een website die goed kan functioneren en perfect scoort voor iedere klant, zijn bezoekers en met behulp van (technische) SEO optimalisatie ook voor zoekmachines zoals Google. 

Als je een website laat maken krijg je daarnaast de webhosting en domeinnaam het eerste jaar gratis!

Dankzij het beschikken van meer dan 15 jaar ervaring in het maken en aanpassen van verschillende websites kunnen we je alsook de beste digitale beveiliging bieden. 

Heb je al een website die online staat? Vraag snel gratis een beveiligingscan door een expert aan. 

Begin vandaag nog aan de start van jouw project, neem maar gerust contact op met ons team via onze website of bel ons. Vertel aan ons wat je idee is, krijg een gratis offerte en we gaan meteen aan de slag.

website ontwerpen
website laten maken
website coderen
website laten maken

Hoeveel kost een website laten maken?

Natuurlijk vraag jij je af: Wat kost een nieuwe website laten maken? Dagelijks ontvangen wij aanvragen om samen een website te laten ontwikkelen en de prijs van een website varieert enorm. Delagoo krijgt niet identiek dezelfde digitale projecten.

De vraag die je maar eens aan jezelf moet stellen is “welk doel heeft mijn online project?

Als je een online visitekaartje nodig hebt waarop info komt te staan over je bedrijf en klanten wilt overtuigen of graag een webshop wenst voor je onderneming waar klanten jouw producten op kunnen bekijken en kopen, hangt de kost vooral hier vanaf. 

Verder moet je jezelf vragen of er enkele mogelijkheden aan gekoppeld moeten worden. Wanneer je hieruit bent kan Delagoo de kosten berekenen en een gratis offerte op maat maken van de website. Hoe meer je nodig hebt, hoe hoger die kost dus.

De gemiddelde prijs van een nieuwe website met alles inbegrepen, die komt ongeveer uit op 2000 euro. 

Meer weten? Contacteer ons om een offerte vrijblijvend te laten opmaken.

Onze kenmerken

● Uniek webdesign ● Snelle oplevering ● Dynamische websites ● Mobile friendly

Website laten maken bij Delagoo

Waarom kiezen voor ons?

SEO / zoekmachine optimalisatie

De websites zijn met SEO geoptimaliseerd zodat je snel te vinden bent en hoog zal scoren in Google en nog meer zoekmachines dankzij de juiste zoekwoorden.

Dit heet SEO optimalisatie, een aspect van online marketing.

Deze technische optimalisatie zorgt niet alleen voor meer bezoekers maar ook voor meer klanten. Die optimalisatie vergt wel meer tijd.

Geen verrassingen

Daar heb je de belofte voor al onze klanten: De diensten die wij afleveren, brengen na afspraak standaard geen extra kosten met zich mee.

Bij een website laten maken met Delagoo als partner, betaalden onze klanten reeds een éénmalige kostprijs wat dus geen onaangename verassingen geeft.

Bovendien krijgt u het eerste jaar uw domeinnaam gratis.

Snelle oplevertijd

Het ontwerp voor jouw website neemt vaak weinig tijd in beslag.

Zo zijn wij niet meer dan 2 weken bezig aan het bouwen van een website.

Dankzij onze expertise en meer dan 15 jaren ervaring in het maken van websites van bedrijven kunnen we snel zorg dragen voor het (responsive) design en de goede ontwikkeling ervan.

Aanpassingen

De websites zijn uit WordPress gemaakt.

Delagoo biedt je de volledige toegang tot jouw website zodat je later zelf aanpassingen kan doen aan de pagina’s, het ontwerp, de info en de inhoud.

Opvolging

De Google Analytics van onze klanten hebben wij altijd gekoppeld aan hun nieuwe site waarmee ze alles kunnen opvolgen.

Je kunt kijken tussen al die juiste informatie over de bezoekers die in contact komen met de website.

Zo kan de klant snel alle gegevens van de website eenvoudig mee opvolgen.

Onze aanpak bij een website laten bouwen

2 systemen die perfect op elkaar afgestemd zijn voor elk bedrijf!

website laten maken

WordPress

Een professionele website laten maken met een goed webdesign komt tot zijn recht met WordPress.

Het zorgt ervoor dat websites mooi zijn op een laptop, desktop, smartphone of tablet.

Een WordPress website is meer dan alleen technisch geoptimaliseerd voor SEO zodat het heel hoog kan scoren in Google. 

Er zijn eveneens onbeperkt aantal mogelijkheden voor een website op maat.

webshop laten maken

WooCommerce

Voor onze klanten ontwerpen en maken wij een webshop met WooCommerce. Het verschil is dat dit een uitbreiding is op WordPress. 

Zo maken we gebruik van een WooCommerce template op maat van jouw onderneming. 

Dit is waarom klanten het voordeel hebben dat ze zelf hun producten erop kunnen zetten en over een custom checkout methode en afreken flow beschikken.

Project bespreken? Contacteer ons!

Wil je samen met ons een professionele website laten maken voor jouw bedrijf? Neem contact op door jouw naam en gegevens in te vullen in het volgende formulier en Delagoo maakt een afspraak met jou om je project te bespreken.

Content management system

Wat is een CMS systeem?

Voor een goede, nieuwe website werkt Delagoo met WordPress. Het is veruit het beste content management systeem ter wereld bij een website laten maken. Dit is waarom tot 34% van alle websites hiermee werken.

Verschillende grote bedrijven en diensten kozen eveneens om een WordPress website te maken. Delagoo heeft voor het bouwen van uw website eveneens deze keuze gemaakt.

Deze websites van Delagoo zijn zo gebruiksvriendelijk, responsive en technisch geoptimaliseerd voor SEO. Hierdoor kan het je een boost geven op het gebied van digitale marketing en zal heel wat van jouw online content hoog scoren in Google.

Jij hebt bovendien bij ons de mogelijkheid om online advertenties te gebruiken in Google en op social media om je online resultaten toch nog naar een hoger niveau te tillen en meer bezoekers binnen te halen.

Hoe dan ook, jouw website laten maken met WordPress staat dus garant voor een beter design op iedere pagina dan een andere CMS.

En dat is niet alles, want daarbovenop zet het zo meteen aan tot meer klanten.

webdesign
wordpress cms
Wordpress website laten maken

De nieuwe website in WordPress moet meer dan enkel een mooie opmaak krijgen. Het is vooral belangrijk dat die zo goed mogelijk werkt.

Dit wordt bij ons eveneens voor jou uitgevoerd in de strategie van het webdesign.

Heb je weinig ervaring in een website maken die gebouwd is uit WordPress? Dat neemt niet weg dat je zelf snel je eigen pagina’s en het design kan aanpassen. 

Jij hebt enkel een korte opleiding nodig en je bent al helemaal in staat om in een mum van tijd zelf aanpassingen te doen. Geen moeilijke uitdaging dus!

Jouw website laten maken door onze developers staat garant voor kwaliteit maar ook een maximale klantgerichte service. Ideeën nodig? Bekijk meer in onze realisaties en laat je overtuigen met enkele digitale projecten van onze tevreden klanten.

Jouw website beveiligen

We kunnen in ons online marketing en webdesign bureau niet enkel je website laten maken met een goed ontwerp maar ook ervoor zorgen dat iedere pagina van jouw site online wordt beveiligd

Wanneer je website is gehackt kan Delagoo deze reeds opkuisen en maakt het een hacker veel moeilijker. Het is waarom we reeds veel klanten en bedrijven tevreden hebben gesteld. Ben jij de volgende?

website beveiligen

We houden rekening met volgende punten:

  • WordPress thema beveiligen
  • Plugins beveiligen
  • Core beveiligen
  • Reputatie in Google
  • Externe links
  • Webhosting reputatie

Klanten kunnen naast een website laten maken ook een gratis scan laten uitvoeren van een gemaakte site, contacteer ons en wij zullen het grondig bekijken. Delagoo neemt daarna zo snel mogelijk contact met jou op.

Wil je hier graag meer over weten? Bekijk op de beveiligingspagina meer tips en informatie over hoe deze scan (zonder kosten) in zijn werk gaat. Ga ook maar eens gerust een kijkje nemen in de recente berichten in onze blog.

Zijn jullie als bedrijf benieuwd naar de gratis offerte voor een website laten maken? Wil je een gratis beveiligingsscan? Zit je toch nog met vragen over iets? Wij staan je graag bij met alle support en info. 

Neem maar gerust contact op met het Delagoo team via e-mail, social media of bel ons op het nummer 0488 30 40 39.