Warning: Array to string conversion in /home/customer/www/delagoo.be/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/dynamic-tags/manager.php on line 73
WordPress Webdesign | De Perfecte Site Met Het CMS WordPress

WordPress webdesign

WordPress webdesign

WordPress webdesign: De perfecte website met het CMS WordPress

Naarmate de wereld steeds digitaler wordt, is jouw website in de meeste gevallen de manier waarop potentiële klanten jouw bedrijf voor het eerst zullen ontmoeten. Hiervoor is het belangrijk om een goede eerste indruk te maken met een opvallend webdesign.

Een succesvol webdesign met WordPress vereist meer dan alleen een aantrekkelijk uiterlijk. Gebruiksvriendelijke navigatie en paginastructuur, optimalisatie voor mobiele apparaten, snelle laadtijden en vele andere factoren vormen de basis voor een duurzaam succesvolle website.

Wij zijn jouw WordPress webdesign bureau met meer dan 15 jaar ervaring en hebben een zeer professionele manier van werken. Contacteer ons vandaag nog vrijblijvend. We kijken er naar uit om met jou samen te werken!

wordpress webdesign

Wat is WordPress?

Je hebt vast wel eens van WordPress gehoord, maar wat is het precies? Simpel gezegd, WordPress is 's werelds populairste publicatietool voor websites, blogberichten en webshops.

Meer dan 34 procent van alle sites op het web is gemaakt met WordPress - dat betekent dat ongeveer 1 op de 3 websites gebouwd is met dit content management systeem (CMS). Dit zijn sites van zowel grote als kleine bedrijven.

Het platform wordt dan ook als heel gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te begrijpen beschouwd.

wordpress logo

Waarom jouw bedrijf WordPress webdesign zou moeten gebruiken

Om de voordelen van WordPress te begrijpen, zullen we het hebben over hoe webdesign op dit platform voordelig is voor jouw onderneming.

Om meer omzet te halen, moet jouw website of webshop eerst online gevonden worden. Vervolgens moet je website ontwerp in het oog springen en alle informatie weergeven die jouw potentiële klanten nodig hebben. Het moet een gestructureerde navigatie hebben en de beste browse-ervaring bieden.

Door de ogen van een webdesigner is alles wat jouw nieuwe website zou moeten zijn absoluut eenvoudig te ontwikkelen met WordPress.

Voor een goed presterende website heb je WordPress-ontwikkeling nodig. Dit is zijn enkele voordelen wanneer jij een WordPress website laat maken:

Flexibiliteit in het ontwerp

In de handen van een WordPress-designer heb je een volledig aanpasbaar webplatform dat een ideale tool is voor het maken van vrijwel elk soort website.

Breng jouw site, blog of webshop onder de aandacht met het ontwerp van jouw eigen website. Er zijn meer dan 5.000 WordPress-thema's die beschikbaar zijn om jouw WordPress-website op de juiste manier te creëren.

verschillende webdesigns

Gebruiksvriendelijk CMS systeem

Jouw website beheer hoeft niet ingewikkeld te zijn. De ontwikkelaars van WordPress hebben het platform specifiek ontworpen voor gebruikers met weinig technische kennis.

Het WordPress CMS is zo intuïtief dat iedereen zich een webdesigner kan voelen.

Het enige dat je hoeft te doen, is inloggen op jouw website, nieuwe pagina's toevoegen of bijwerken en de aanpassingen onmiddellijk zien wanneer je de pagina vernieuwt.

content management systeem

Krachtige plugins

WordPress staat bekend als een eenvoudige visuele editor, maar er zijn daarnaast nog heel wat extra functionaliteiten.

Met plugins kan je naast krachtige analyse- en WordPress SEO-tools ook aangepaste formulieren, visuele schuifregelaars en andere opvallende elementen aan jouw website toevoegen.

wordpress plugins

SEO-klaar WordPress-webdesign

Het platform is zo gestructureerd dat het zeer eenvoudig is om jouw site te optimaliseren voor zoekmachines.

Je kunt eenvoudig jouw zoekwoorden opnemen in je URL's, metabeschrijvingen toevoegen en jouw afbeeldingen optimaliseren met een alt-tekst om jouw bedrijf online vindbaar te maken.

Het beste van alles is dat het bekend is dat WordPress-thema's en plugins een uitstekende gebruikerservaring bieden die zoekmachines beloont met hogere zoekresultaten.

vindbaar in zoekmachines

Hoeveel kost een WordPress webdesign?

De kosten voor het creëren van een WordPress-website of webshop zijn sterk afhankelijk van de grootte van de website, ontwerpkenmerken, functionaliteitsvereisten en integratievereisten.

We raden je aan contact met ons op te nemen en ons te informeren over de vereisten van jouw project.

wordpress webdesign prijs

WordPress webdesign door Delagoo

Maximale efficiëntie

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheren van WordPress-websites.

Een ervaren webdesigner kan jouw website efficiënt ontwerpen en het zo snel mogelijk operationeel krijgen.

WordPress is ontworpen voor het snel bouwen van websites en onze webdesigners zullen met maximale efficiëntie werken om jouw websiteproject te publiceren.

team-aan-het-werk

Op maat gemaakt ontwerp

Bij onze webdesign diensten gaat het niet alleen om het maken en beheren van een prachtige website, maar om het creëren van de beste online vertegenwoordiging van jouw merk.

Wij plannen regelmatig een overleg met jouw team om je projectvereisten volledig te begrijpen.

maatwerk webdesign

Uitgebreide website

Wij weten dat een effectieve site niet eindigt met een goed ontwerp. Het moet ook een robuuste basis hebben die is voorbereid op zoekmachine optimalisatie (SEO), een hoge laadsnelheid van de pagina's en te allen tijde mobiele responsiviteit garanderen.

Goede vindbaarheid

Naast onze dienst voor het creëren van WordPress-websites, bestaat het team van Delagoo ook uit experts in alles wat met online marketing te maken heeft: zoekmachine optimalisatie (SEO), Google advertenties, sociale media en meer.

We hanteren een persoonlijke benadering bij het leveren van jouw WordPress-webontwerp en kunnen jouw resultaten maximaliseren met digital marketing. Profiteer van de voordelen van ons allround digital agency tegen flexibele prijzen.

online vindbaarheid

Klantgerichte strategieën

Ons WordPress-webdesign bureau hecht het grootste belang aan jouw unieke doelen. We hanteren een specifieke benadering bij het bouwen van jouw site voor doelen zoals het vergroten van leads, het verbeteren van jouw huisstijl en het verkopen van producten.

Verkoopgerichte sites

Het grootste voordeel van het werken met ons allround digital agency is dat we weten hoe we de verkoop kunnen stimuleren.

We kunnen jouw wensen op het gebied van online marketing naadloos opnemen in jouw professioneel WordPress webdesign.

Om je site op verkoop te richten, nemen we duidelijke call-to-actions (CTA's) op en vereenvoudigen jouw paginanavigatie die jouw meest winstgevende strategieën bepalen.

winkelmandje webshop

Altijd op tijd

De duur van het ontwikkelen van jouw professionele website kan zo kort zijn als vier weken of zo lang als 20 weken, afhankelijk van de complexiteit van je site.

We zullen nooit valse beloften maken en in plaats daarvan een realistisch en onderling overeengekomen tijdschema nakomen.

Bij Delagoo hechten we veel waarde aan kwaliteit en service - en we leveren werk dat aan jouw wensen voldoet en je 100 procent klanttevredenheid geeft.

horloge desktop

Laat je professionele WordPress website maken door Delagoo

Onze webbouwers zorgen ervoor dat jouw website optimaal presteert, meer verkeer trekt en uiteindelijk meer leads genereert.

In vergelijking met het handmatig coderen van jouw site, kan je met een WordPress webdesign agency sneller en tegen een fractie van jouw budget profiteren van de voordelen van een geoptimaliseerde site.

Delagoo biedt webdesign diensten gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring, goede vindbaarheid in zoekmachines en het optimaliseren voor conversies.

Wil jij een website laten ontwerpen waar jouw (potentiële) klanten dol op zijn? Contacteer ons vandaag nog via ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte of gesprek.