WordPress development

WordPress development

Maak jouw website met WordPress

Tegenwoordig, wanneer iedereen zelf een website kan bouwen of een kant-en-klare kan kopen, zijn er nog steeds een aantal taken die een stuk beter gedaan kunnen worden.

Dat is waarom Delagoo op maat gemaakte WordPress development diensten aanbiedt aan klanten die iets unieks en uitmuntends willen creëren.

Wat is WordPress?

WordPress is wereldwijd het grootste ondersteunde CMS en het meest populaire platform op de markt voor het bouwen van websites.

Van een eenvoudige blog tot een enorme webshop, webdevelopers kunnen WordPress gebruiken om elk denkbaar type site te maken om aan de behoeften van een klant te voldoen.

De flexibiliteit en schaalbaarheid van WordPress, en hoe het kan groeien en evolueren met een bedrijf, is zijn grootste kracht.

Het is een CMS dat voortdurend verbetert en is dus een interessante investering om op lange termijn een website mee te bouwen.

cms wordpress

Waarom kiezen voor WordPress development?

Gratis platform

WordPress is gratis software die wordt ondersteund door duizenden ontwikkelaars over de hele wereld. Het is een big business en 's werelds meest populaire content management systeem dat ongeveer 30% van het internet aandrijft.

Het zijn een aantal behoorlijk verbazingwekkende cijfers en welverdiend, aangezien WordPress een top tool is voor het maken van websites.

Door gratis platforms te gebruiken, betekent dit dat jouw website regelmatig beveiligingsupdates krijgt en dat in toekomstige releases nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd.

gratis

Flexibiliteit

WordPress werkt op een modulair systeem, wat betekent dat je in elk stadium meer functionaliteit aan jouw site kunt toevoegen zonder dat je je website helemaal moet herbouwen.

Zo geeft het platform site-eigenaren toegang tot de WordPress-plugin bibliotheek met meer dan 50.000 plugins.

Deze zijn vaak eenvoudig te configureren en variëren van contactformulierbouwers, analysetools, marketingtools en nog veel meer.

SEO-vriendelijk

Google en andere zoekmachines zijn dol op WordPress development. Door het ontwerp is het CMS zeer SEO-vriendelijk. Je kunt ook handige SEO-plugins gebruiken om jouw website verder te optimaliseren.

seo plugin

Eenvoudig te beheren

De dagen dat mensen contact moesten opnemen met hun WordPress developer om een ​​eenvoudige tekstwijziging aan te brengen, zijn voorbij.

WordPress wordt nu geleverd met een mooi maar eenvoudig systeem waarmee niet-technisch onderlegde mensen inhoud kunnen beheren en aanpassen.

Maak nieuwe pagina's en blogposts of upload media naar je galerij. Het geeft je de volledige controle met simpele aanwijzen en klikken.

Het platform biedt de gebruiker de mogelijkheid om siteconfiguraties, gebruikers- en accountinstellingen, beveiliging en websiteback-ups te beheren.

Taken die normaal gesproken tijdrovend zijn of complexe code vereisen, kunnen met beperkte ervaring gemakkelijk worden voltooid.

website post

Beveiligd

WordPress is gebouwd met website beveiliging in het achterhoofd en met regelmatige updates kan je erop vertrouwen dat jouw WordPress website en sitegegevens veilig zijn.

Door plugins en de WordPress-kern up-to-date te houden, verklein je direct het risico op hackers.

Het platform heeft hier ook veel extra mogelijkheden die de beveiliging van jouw website aanscherpen en inbraakpogingen detecteren om jou te laten weten wanneer iemand toegang tot jouw website probeert te krijgen.

wordpress beveiliging

Toekomstgericht

Met WordPress die ongeveer 35% van alle websites op internet aandrijft, is het veilig om te zeggen dat het platform niet snel zal verdwijnen.

Enkele van de grootste bedrijven gebruiken WordPress en het is een miljardenindustrie die wordt ondersteund door developers over de hele wereld.

Vanwege zijn populariteit maakt het het gemakkelijk om een team website ontwikkelaars te vinden voor toekomstige projecten.

toekomstgericht

Wat is een WordPress plugin?

Een plugin is een bestaand stukje code dat een specifieke functionaliteit aan een website toevoegt.

Met plugins kunnen website-eigenaren bepaalde functies aan hun website toevoegen die verder gaan dan wat WordPress zelf biedt. Ze kunnen gratis of betaald zijn, afhankelijk van de complexiteit.

plugins

Ons proces bij WordPress development?

Development

Wij ontwikkelen jouw website met het WordPress platform en voeren verbeteringen door op basis van jouw voorkeuren. Om je website meer vorm te geven, gebruiken we ook plugins.

Nakijken en testen

Zodra de website klaar is, beoordelen en testen we deze om te controleren of alles correct werkt. We laten je website door jou nakijken voordat het wordt gelanceerd.

Lancering

Zodra we hebben getest of jouw website normaal werkt, leren we jou om het platform vanaf de back-end te gebruiken. De website wordt gelanceerd en wij controleren of deze correct wordt geïndexeerd door de zoekmachines.

Onderhoud

Wij bieden een onderhoudsservice om ervoor te zorgen dat jouw website correct werkt en voortdurend wordt geoptimaliseerd.

Websites van wereldklasse

Wij maken in ons kantoor te Mechelen veilige en volledig bewerkbare WordPress websites. Onze op maat gemaakte websites zijn afgestemd op jouw merkidentiteit en ontwerpvoorkeuren.

Omdat WordPress het alomtegenwoordige websiteplatform is, hebben we de expertise om verbluffende, gebruiksvriendelijke websites te bouwen voor de beste merkpositionering online.

We maken gebruik van het eenvoudige maar krachtige gebruiksvriendelijke content management systeem.

Met duizenden plugins en maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Werk met ons samen en krijg een WordPress website van wereldklasse.

responsief websites

WordPress development voor jouw webshop

Met de WooCommerce plugin kan je jouw webshop naar een hoger niveau tillen. Veel plugins en thema's en snelle laadtijden zijn slechts enkele van de redenen waarom WooCommerce zo populair is onder klanten.

De mogelijkheden zijn eindeloos met dit systeem. Ons team kan jou helpen met alles van de eerste installatie tot het toevoegen van nieuwe functies.

De WooCommerce plugin staat bekend als de beste in zijn soort. Het biedt een heleboel mogelijkheden, en je kunt er bijna alles mee doen wat je wilt.

Voor WordPress is gebruiksvriendelijkheid een hoge prioriteit. Je kunt met WooCommerce een soepele ervaring verwachten vanaf de installatie tot en met het toevoegen van artikelen aan jouw webshop.

Wil je zelf een WordPress webshop laten maken van A tot Z? Contacteer gerust Delagoo en maak je droomwebshop waar.

 

woocommerce

Delagoo, jouw WordPress development agency

Jouw bedrijf kan zich weinig fouten veroorloven. Het team van Delagoo zet daarom graag alles op alles om een website te maken die voldoen aan jouw behoeften en aan die van jouw potentiële klanten.

We maken hiernaast verschillende andere beloftes waar:

Diensten van een hoge kwaliteit

Een maximale kwaliteit en service, daar leggen wij onze focus op. We zorgen ervoor dat onze WordPress development diensten zeer effectief en efficiënt zijn. Elke stap die we zetten is om jouw zakelijke doelen te bereiken.

kwaliteit service

Betaalbare prijzen

Het is belangrijk dat een WordPress website laten maken betaalbaar blijft voor jouw onderneming.

Misschien herken je deze situatie: Je hebt geïnvesteerd in een developer of een bepaalde agency en je hebt hierbij je hoge uitgave veranderd in een website zonder goed rendement. Dit willen wij voor al onze klanten absoluut vermijden.

Delagoo levert hoge kwaliteit webontwikkeling en online marketing tegen scherpe prijzen.

Onze prijzen zijn ook betaalbaar waardoor je geen spijt zult krijgen van de investering in jouw development project.

 

Technische ondersteuning

WordPress development is niet het enige onderdeel waar wij ons op focussen bij het maken van websites.

We richten ons er ook op dat jij geen problemen ondervindt met je website en we controleren of de je helemaal tevreden is met het ontwikkelde product.

Ons team is altijd bereid om naar jou te luisteren en je problemen op te lossen. Het bieden van deskundige support en onderhoud van websites staat voor onze hoog in het vaandel.

technische support

Bekwame WordPress developers

Oefening baart kunst. Om goede websites te ontwikkelen hebben wij al tal van ervaring opgebouwd in development en leren we nog elke dag bij.

Hier hebben we een zeer ervaren team in dienst die graag willen pronken met hun developmentvaardigheden en jouw zakelijke projecten willen verwezenlijken.

Ben je klaar om je website op WordPress te bouwen? Contacteer ons!

Bij Delagoo 'doen' we niet zomaar alleen aan WordPress development, we ademen het.

We combineren onze technische, creatieve en expertise in marketing met onze toegewijde ondersteuning om jou gewoon uitstekende diensten te bieden. Een persoonlijke aanpak staat centraal.

Wij leveren onze projecten pas af totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Als je meer wilt weten over onze diensten of hoe wij jou kunnen helpen, neem dan contact met ons op en wij zullen jou alle informatie geven die je nodig hebt.