Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Laat je website bovenaan in Google verschijnen

Gegarandeerd succes in zoekmachines met SEO

Krijg meer verkeer naar je website

Als je zoekt naar meer bedrijfsgroei, is zoekmachine optimalisatie of SEO (search engine optimization) de online marketing strategie voor jou.

Waarom werkt het? Gemakkelijk! Het maakt mogelijk om mensen te bereiken wanneer ze actief op zoek zijn naar informatie met betrekking tot jouw producten en diensten.

Ben je klaar om in de eerste organische zoekresultaten van Google te komen? Neem vandaag nog contact met ons op via e-mail, telefoon of onze website.

Onze aanpak

Technische SEO

Voordat we SEO inhoud implementeren, kijken we eerst of de technische SEO helemaal in orde is. Het is namelijk de basis voor zoekmachine optimalisatie.

Het bestaat uit zaken zoals de structuur van de sitemap en het verbeteren van de snelheid van de webpagina.

Dit zorgt ervoor dat jouw website klaar is om na enkele maanden naar de top te stijgen in de Google zoekresultaten.

Zoekwoordonderzoek

Zoeken naar zoekwoorden die presteren en het wegfilteren van slecht presterende zoektermen zijn enkele aspecten die we tijdens ons  zoekwoordonderzoek uitvoeren.

Het succes van een zoekmachine optimalisatie campagne is daarnaast immers afhankelijk van de kwaliteit van de zoekwoorden.

Het bepalen van specifieke zoekpatronen, de analyse van het maandelijks zoekvolume en de concurrentie bij de zoekopdrachten kun je exact te weten komen tijdens dit onderzoek.

SEO copywriting

Verder schrijven en optimaliseren we SEO teksten die je zeker laten scoren in de organische zoekresultaten in Google, dankzij het duidelijk integreren van de correcte zoekwoorden en andere content zoals afbeeldingen.

Succesvolle content beantwoordt de vragen die een potentiële klant stelt.

SEO copywriting omvat onder andere veel zoekwoordonderzoek en het analyseren van data. De SEO specialisten maximaliseren immers je content om je bij bepaalde relevante keywords extra hoog te laten ranken.

Linkbuilding

Door nog maar enkel relevante interne en externe links aan je website toe te voegen, krijg je een hogere positie in Google.

We bouwen ook nieuwe links op van andere sites naar jouw site die nodig zijn om de autoriteit van jouw website makkelijk te vergroten en bedoeld zijn om op een hogere plaats te staan dan je concurrenten.

Ook zorgen we ervoor dat elke pagina op je website beter met elkaar linkt. De linkstructuur van je website is namelijk heel belangrijk geworden omdat deze de SEO boost en de relevantie van de pagina’s bepaalt.

Zoekmachine optimalisatie door Delagoo

Hogere ranking

Bij Delagoo optimaliseren we resultaatgericht je SEO. Door de meest effectieve tools, technieken en trends te blijven gebruiken, kunnen we makkelijk gerichte zoekwoorden vinden. Zo vergroten we de kans om je eigen doelgroep aan te trekken.

Optimalisatie voor gebruikerservaring

Ongeacht de kwaliteit van je product of dienst, je komt nergens met een slecht gemaakte website. Goede SEO staat ervoor dat je website wordt geoptimaliseerd voor de gebruikerservaring en snelheid.

Delagoo helpt je met webdesign en andere essentiële optimalisaties.

SEO campagnes op maat

We weten uiteraard dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, dus hanteert Delagoo iedere aanpak anders.
Onze specialisten voeren een volledige audit uit van je marketingcampagnes met de beste tools en formuleren de ideale SEO strategie op maat van jouw bedrijf.

Opvallende content

Het maken van sterke inhoud is niet alleen goed voor zoekmachine optimalisatie, maar het is ook gericht op het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid.

Onze getalenteerde online marketing specialisten maken webpagina’s met zeer aantrekkelijke teksten.

Meetbare resultaten

Transparantie is onze prioriteit.

Wij analyseren je prestaties en bieden je rapporten met zeer gedetailleerde gegevens uit Google Analytics, zodat je precies weet hoe het met je SEO campagne zit ten opzichte van je concurrentie.

Regelmatige optimalisatie

Het regelmatig testen van welke technieken wel invloed hebben op de zoekresultaten en welke niet stelt ons in staat om steeds beter te worden om resultaat te behalen.

We leren nog elke dag bij. Zo vind je steeds de ideale SEO optimalisatie strategie voor je website.

Klaar om de eerste pagina van Google te domineren?

Wil je beter gevonden worden dan je concurrenten in zoekmachines? Wens je meer omzet en klanten? Delagoo kan het waarmaken! Ons SEO bureau zal zorgen voor indrukwekkende resultaten.

Nog vragen over onze zoekmachine optimalisatie dienst? Neem snel contact met ons op en vraag een gratis offerte aan. Daarna gaan we direct aan de slag!

SEO door Delagoo

Marketing Nieuws