SEO bureau

Delagoo, het creatieve SEO bureau dat jouw bedrijf nodig heeft

Online marketing gaat over gezien worden, gehoord worden en gevonden worden. Met een SEO-inspanning helpen wij als professioneel SEO bureau je naar de top van de zoekresultaten.

Hoe meer van de voorpagina van Google je 'bezit', hoe groter de kans dat bezoekers doorklikken naar jouw website. Daarom is het een goed idee om goede vrienden te zijn met Google.

Dit geldt zowel voor advertenties uit Google Ads, maar in zoverre ook in de organische zoekresultaten. Wij zijn als online marketing en SEO bureau gespecialiseerd in SEO werk, waardoor de zoekmachines jouw website een hoge vindbaarheid geven.

seo bureau

Eerst en vooral, wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie). Dit is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. Het is het proces om jouw website hoger te laten scoren in Google dan andere cuncurrerende websites.

SEO marketing helpt je om meer bezoekers naar je website te krijgen. Bij SEO streven we er voortdurend naar om jouw website per zoekwoord steeds hoger te laten scoren in de organische, normale resultaten van de zoekmachine (in de meeste gevallen Google).

Zoekmachines zijn de snelste en gemakkelijkste manier om de ideale klant te bereiken die naar jou op zoek zijn. Vandaag de dag worden er dagelijks 3,5 miljard zoekopdrachten uitgevoerd met behulp van de Google-zoekmachine.

seo optimalisatie

SEO wint steeds meer aan kracht

Als je enige tijd hebt geïnvesteerd in het optimaliseren van je website of webshop en nog steeds niet goed vindbaar bent, doe je iets niet goed, want investeren in een goede SEO optimalisatie komt alle bedrijven ten goede.

En het is tegenwoordig zo dat als je niet in SEO of een SEO bureau investeert, het praktisch onmogelijk is om in de schaduw van je concurrenten te blijven staan.

Bij Delagoo zijn we erin geslaagd om veel bedrijven te laten scoren in Google, ondanks het feit dat ze producten van hoge kwaliteit verkopen en een groot publiek in hun niche hebben, maar geen goede posities in Google kregen en hun gewenste website bezoekers niet met succes bereikten.

Ze hadden een goede SEO en website optimalisatie nodig om hen te helpen bij het bereiken van een hoge webpositionering. Het wordt steeds moeilijker, zo niet onmogelijk, voor een bedrijf om op internet te verschijnen zonder SEO en zonder duidelijke signalen naar zoekmachines op het web te sturen.

Als je geïnteresseerd bent, kunnen wij als jouw SEO bureau je ook helpen om je bedrijf te positioneren in Google en in de zoekmachines die je relevant acht voor jouw bedrijf.

scoren in google

De beste plaats om je website te verbergen is op de 2e pagina van Google

Misschien heb je deze zin ook wel eens gehoord. Statistieken bevestigen dit zelfs in belangrijke mate: zeer weinig gebruikers die iets op Google zoeken, kijkt verder dan de eerste pagina van Google.

Veel gebruikers stellen bewust of onbewust de geloofwaardigheid, het prestige en de waarde van de diensten en producten van een bedrijf gelijk aan hoe hoog het bedrijf wordt weergegeven in zoekmachines.

Hoewel dit soms een dosis waarheid bevat, onderschat het vaak bedrijven met zeer waardevolle diensten en producten die niet de best gestructureerde website hebben en niet de juiste praktijken hebben gevolgd voor de best mogelijke promotie van hun aanbod.

Met andere woorden, ze hebben niet de nadruk gelegd op SEO (Search Engine Optimization), en kunnen zo niet hoog in Google staan.

Het resultaat is dat ze hun potentiële klanten online niet bereiken. Als je bedrijf niet wordt weergegeven in de zoekresultaten die het verdient, is het waarschijnlijk tijd om een ​​beroep te doen op de online marketing expertise van Delagoo!

organisch verkeer

Waarom zou je SEO experts inhuren?

Jij kunt je op jouw bedrijf concentreren en je hoeft je geen zorgen te maken over de juiste strategie, content, linkbuilding en meta tags. Omdat ze dagelijks SEO-fouten kunnen herstellen, vallen deze zaken onder de controle van het SEO bedrijf dat je hebt ingehuurd.

Je hoeft geen inhoud voor websites of blogs te schrijven, omdat SEO bureaus die taak op zich nemen.

Je hoeft niet alle blogs en nieuwssites over een belangrijk onderwerp te lezen, omdat optimalisatie-experts op de hoogte moeten blijven van wijzigingen in zoekalgoritmen en deze op jouw pagina's moeten toepassen om een ​​top positie te behouden.

website optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) - kiezen voor een SEO bureau of medewerker?

Het lijdt geen twijfel dat digitalisering de weg vooruit is. Of je een SEO bureau moet kiezen of een medewerker moet laten zorgen voor jouw zoekmachine optimalisatie hangt natuurlijk af van welke competenties er in het bedrijf zijn en hoe belangrijk een rol is voor SEO.

Google is tegenwoordig verreweg de belangrijkste zoekmachine en SEO gaat over het optimaliseren van jouw webpagina's tegen de algoritmen die Google bewaakt.

Google past hun algoritmen vaak aan - het gaat erom up-to-date te blijven, zodat je geen belangrijke waarde verliest.

We helpen je graag om erachter te komen of het iets is dat je zelf aankunt, een SEO bureau voor hebt of een combinatie. Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte.

seo agency

Hoe een SEO bureau kiezen?

Het kiezen van het juiste SEO bureau kan moeilijk zijn. Een flinke dosis vertrouwen is nodig, en uiteraard weten hoe je de expertise van de mensen voor je herkent.

Delagoo, hoewel niet geboren als een SEO bureau, heeft zich in de loop der jaren steeds meer gespecialiseerd in deze tak van digital marketing.

Vandaag zorgt ons bureau voor het verbeteren van de SEO optimalisatie van websites door een uitgebreide analyse van de website van onze klanten, het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, het opnieuw maken van de teksten die vindbaar zijn, het optimaliseren van de laadprestaties, het genereren van conversies enz...

In deze specifieke discipline is het fundamentele ding om jezelf constant op de hoogte te houden.

Hiervoor ben je aangewezen op een SEO bureau dat zich niet alleen bezighoudt met het updaten van jouw site, maar dat deze continu in leven houdt door nieuwe content en functies aan te bieden, door het maken van een blog, het opnemen van nieuwe plug-ins om de SEO score te meten en veel meer.

online vindbaarheid

SEO is een investering

Investeren in SEO optimalisatie is geen uitgave - het is een slimme investering die de zichtbaarheid van je bedrijf en de hoeveelheid verkeer en conversies die het ontvangt, kan vergroten.

Als je SEO beschouwt als een investering in plaats van een uitgave, zal je de voordelen die het jouw bedrijf biedt duidelijker kunnen zien.

Bedrijven verdienen geld wanneer zij hun producten en diensten verkopen, maar als deze goederen niet door consumenten worden gezien, kunnen zij niet worden gekocht of gecontracteerd.

Ondanks de constante veranderingen in Google-algoritmen, hun updates en vooruitgang op het gebied van artificiële intelligentie, is en blijft SEO het hart van Google.

Bij Delagoo praten we liever over SEO-evolutie dan over verandering. Met elke verandering worden zoekmachines comfortabeler en efficiënter in het vinden en leveren van de informatie die mensen nodig hebben.

Daarom is het zo belangrijk om te investeren in een SEO bureau - om voorop te lopen in wat Google en andere zoekmachines vragen.

Ja, het optimaliseren van een webpagina zodat Google en andere zoekmachines het perfect vinden wanneer ze het indexeren, is een taak voor professionals en vereist een investering.

Maar op zijn beurt bereik je met een SEO campagne massaal meer leads en met een grotere efficiëntie dan bijvoorbeeld via een betaalde digitale marketingcampagne op sociale media.

zoekmachineoptimalisatie kosten

Onze SEO aanpak

Technische SEO

We beginnen met technische SEO omdat dit de basis is voor zoekmachine optimalisatie. Bij technische SEO gaat het om zaken als sitemap structuur en het verbeteren van de website snelheid.

Dit zorgt ervoor dat jouw website na een paar maanden bovenaan in de zoekresultaten van Google kan scoren.

technische seo

Relevante zoekwoorden gebruiken

Tijdens ons zoekwoordenonderzoek zoeken we naar meerdere zoekwoorden die goed kunnen presteren, en filteren we zoekwoorden die dat niet doen.

Het succes van een zoekmachine optimalisatie campagne hangt immers ook af van de kwaliteit van de zoekwoorden.

Het bepalen van specifieke zoekpatronen, het analyseren van het maandelijkse zoekvolume en de concurrentie voor de zoekopdrachten kom je precies te weten tijdens dit onderzoek.

zoekwoordonderzoek

SEO copywriting

Wij maken SEO-geoptimaliseerde teksten die je hoog laten scoren in de organische zoekresultaten.

Dit doen we met SEO copywriting door bepaalde relevante zoekwoorden en andere inhoud, zoals afbeeldingen, te integreren. Deze teksten beantwoorden de vragen die potentiële klanten stellen.

Onze SEO-specialisten analyseren gegevens en voeren zoekwoordonderzoek uit om ervoor te zorgen dat jouw content extra goed online gevonden wordt bij de belangrijkste zoekwoorden.

copywriting seo

Linkbuilding

Wij voegen door linkbuilding relevante links toe aan jouw website, zowel interne als externe links, en helpen je zo hoger scoren in Google.

We bouwen ook nieuwe links van andere relevante websites naar jouw site die nodig zijn om de autoriteit van je website eenvoudig te verhogen en bedoeld zijn om hogere posities in Google te bemachtigen dan je concurrenten.

We zorgen er ook voor dat elke pagina op jouw website beter met elkaar linkt zodat ze ook beter vindbaar worden in Google.

De linkbuilding van je website is namelijk erg belangrijk geworden omdat deze de SEO een boost geeft en de relevantie van de pagina's bepaalt.

De resultaten van een goede SEO blijven op lange termijn behouden

Als de SEO van je website niet werkt, of er is veel potentieel voor verbetering, dan zie je de resultaten van al die acties van technische SEO en on-page SEO.

Na een paar maanden investeren in een SEO bureau, begin je te genieten van de oogst van jouw investering in SEO, en het beste van deze resultaten is dat ze op de lange termijn meestal behouden blijven.

Bekendheid en online vindbaarheid zijn geen doelen die in twee dagen kunnen worden bereikt, om deze reden raden SEO professionals aan dat je kiest voor resultaten op de lange termijn, en niet voor de tijdelijke.

on page seo

Waarom voor ons kiezen als jouw zoekmachine optimalisatie bureau?

Persoonlijke aanpak

Er bestaan veel SEO-bedrijven, maar we maken het verschil met ons team van experts die een gepersonaliseerde strategie voor jouw bedrijf zullen creëren die zal leiden tot het succes waarop je hebt gewacht.

Klanten komen op de eerste plaats

Klantgerichtheid is de sleutel tot ons succes. Wij zijn niet zomaar een doorsnee SEO bureau dat alleen geeft om het genereren van verkeer naar jouw site.

Wij geven echt om je zakelijk succes op lange termijn en zorgen ervoor dat de bezoekers van jouw site converteren.

Door je specifieke zakelijke wegversperringen en doelstellingen te leren kennen, creëren we een op maat gemaakte strategie die de door jou gewenste resultaten bereikt.

Echte expertise

Veel bedrijfseigenaren zullen proberen hun websites zelf te ranken in Google, dus als je geen expert bent en niet de tijd neemt om alles te begrijpen wat nodig is om een ​​hoogwaardige SEO-strategie te creëren, kan dit jouw bedrijf schaden.

We raden je aan dit over te laten aan de experts, ons bureau heeft een deskundig team met jarenlange ervaring dat jouw SEO-campagne kan beheren.

We hebben met veel verschillende klanten in veel sectoren gewerkt, we hebben alle tools om jou en jouw website te helpen.

Meer omzet

Ons bureau heeft klanten geholpen meer omzet te genereren, en ze zijn ook in staat geweest om niet alleen hun doelen te bereiken, maar ook om hun teams uit te breiden en nieuwe producten of diensten te lanceren.

Periodiek rapport

Bij zoekmachine optimalisatie is het belangrijk om de (on-page) SEO prestaties van de websites van jouw bedrijf voortdurend bij te houden en te meten.

We analyseren regelmatig de resultaten van onze SEO-strategieën die we hebben geïmplementeerd sinds de eerste dag dat we voor jouw website begonnen te werken.

Met ons periodieke rapport kan je gemakkelijk zien hoe de website van jouw bedrijf presteert met de juiste positioneringsstrategie.

Kwalitatieve website

We bieden ook website onderhoud en website beveiliging voor elk type site van elke grootte.

Betaalbare diensten

Wij zijn een transparant SEO en online marketing bureau. Onze uitgebreide voorstellen bieden een beoordeling van de algemene behoeften van jouw bedrijf, evenals geïndividualiseerde aanbevelingen voor je marketingbudget.

Ik adverteer op Google Ads. Waarom heb ik SEO nodig?

Eén van de meest voorkomende en tegelijkertijd één van de meest effectieve manieren om een website zichtbaar te maken/te promoten, is door middel van betaald adverteren op Google (SEA of search engine advertising).

De effectiviteit ervan ligt in het feit dat gerichte advertenties worden getoond aan het publiek dat op zoek is naar onze producten/diensten, op het moment dat ze deze nodig hebben. Door de campagne te activeren, wordt er ook onmiddellijk gereageerd (in slechts enkele minuten).

Maar het heeft ook een belangrijk nadeel, vooral wanneer het de enige manier is om een website te promoten. Zodra we stoppen met investeren in advertenties, stopt het verkeer dat uit deze actie voortkomt ook direct.

De combinatie van SEO en SEA daarentegen heeft meer permanente resultaten en de waarde ervan wordt toegeschreven aan de website.

zoekmachine adverteren

Geïnteresseerd in het vergroten van jouw websiteverkeer, leads en verkoop?

Het is tijd voor een SEO-beslissing voor je bedrijf en je weet het als geen ander. Daarin schuilt de angst voor de uitkomst.

Maar met Delagoo aan jouw zijde zal je het overwinnen. We begrijpen de behoeften van onze klanten volledig en staan ​​altijd aan hun kant.

Als je op zoek bent naar een SEO bureau waar men een kwalitatief hoogstaand SEO-proces uitvoert, zijn we graag jouw partner. Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek. Je kan ook een volledig vrijblijvende offerte aanvragen via ons contactformulier.