Online marketing

Klaar voor meer website bezoekers en klanten?

Creëer succes met online marketing

Met online marketing maak je gebruik van het internet om je doelgroep op het juiste moment te bereiken. Dit kan met verschillende methodes worden toegepast zoals door het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines, e-mailmarketing, social media marketing en het gebruik van zoekmachine adverteren.

Dit alles helpt je om de aandacht van je doelgroep te trekken waardoor je ze snel kunt omzetten in winstgevende klanten.

Doelgerichte digitale marketing in Mechelen

Bij Delagoo, een online marketing bureau te Mechelen, krijg je effectieve marketingoplossingen en de gerichte aandacht van een gepassioneerd team dat weet dat met digitale strategieën het niet veel geld hoeft te kosten om meer klanten te winnen.

We kunnen niet alleen je online aanwezigheid verbeteren, maar ook jouw merk bekend maken.
Het verhaal die je aan je klant wilt vertellen is cruciaal en wij helpen je hier maar al te graag mee.

Ben je op zoek naar een online marketing bureau die je kan helpen om meer online zichtbaarheid en tevreden klanten te krijgen? 

Neem vandaag nog contact met ons op via onze website of via e-mail voor al je vragen en een gratis offerte op maat.

Marketing doelstellingen

Waarom is online marketing belangrijk?

Digitale marketing inzetten is een waardevolle aanwinst voor de groei van jouw bedrijf en laat je online aanwezigheid opbouwen. 

Zaken zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), e-mail marketing en social media advertising kunnen je brand awareness met maar liefst 80 procent verhogen.

Groei digitaal

Dus waarom is beginnen met online marketing (digitale marketing) belangrijk? Door in online aanwezigheid te investeren, help je jouw onderneming te verbeteren.

Met de groei en het belang van internet brengen meer consumenten hun tijd online door. Over heel de wereld gebruiken meer dan 7,7 miljard mensen internet.

Het is een belangrijk onderdeel van het dagdagelijkse leven geworden om informatie op te zoeken, social media (Facebook, Instagram, Linkedin) te checken, blogs te lezen om kennis op te doen en online producten of diensten te kopen.

online marketing

Meer online zichtbaarheid = Meer klanten

Je potentiële klanten surfen op internet op zoek naar je producten of diensten. Als ze je bedrijf niet digitaal kunnen bekijken door geen of slechte online marketing, loop je het risico die bezoekers aan je concurrenten te verliezen.

Om de beste prestaties voor je business te behalen, moet je verder je digitale aanwezigheid opbouwen zodat meer bezoekers naar je website of webshop komen en je dus ook voldoende klanten voor jou kunt winnen.

Bereik makkelijk je doelgroep met online marketing

Bovendien is er de mogelijkheid om je publiek beter te targeten. Dit is een groot voordeel om online marketing voor je zaak te gebruiken. Samen met Delagoo breng jij gebruikers die interesse hebben in je product of dienst makkelijk naar je website.

Met het inzetten van online marketing kan je je doelgroep nauwkeuriger targeten. We kunnen met een onderzoek belangrijke informatie over je publiek te weten komen en die kennis gebruiken om je online marketing vorm te bieden. Je kunt zo iedere keer zorgen voor een boost op het gebied van e-commerce.

Onze online marketing diensten

Mensen vinden producten of diensten vaker online. Er zijn meer kansen voor bedrijfsgroei door middel van online marketing dan ooit tevoren. Bij Delagoo, kan je kiezen tussen verschillende digitale marketing diensten. Hieronder vind je een overzicht.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is belangrijk voor de basis van jouw online aanwezigheid. 

Wanneer jouw potentiële klanten naar informatie zoeken, moet je blog of pagina gevonden worden en een verhaal vertellen dat hen ertoe aanzet actie te ondernemen.

Wij passen je website aan voor zoekmachines zoals Google 

Hierdoor scoort je content hoger binnen de zoekresultaten en zal je het aantal bezoekers op je website op ongekende manieren doen toenemen.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine advertenties zorgen er onmiddellijk voor dat je nieuwe leads bereikt via Google.

Je betaalt hiervoor een iedere dag bedrag aan Google.

Ze garanderen hierbij een consistente verkeersstroom naar jouw website.

Social media marketing

Dit is een cruciaal element om contact te houden met jouw doelgroep

We bouwen goede campagnes voor sociale media om bedrijven te laten groeien en hun de juiste mensen te laten bereiken.

Waarom Delagoo kiezen als jouw online marketing bureau?

Betaalbare marketing diensten

We zijn een transparante online marketing agency

Wanneer we een voorstel maken, stellen we altijd een volledig geschatte kost op.

We weten hoe je grote resultaten uit jouw marketingbudget kunt halen en hoe je online marketing gebruikt in het voordeel van jouw onderneming.

Klantgerichte service

Als partner brengen we jou verder elke keer persoonlijk op de hoogte van onze online marketing toepassingen.

Zit je met vragen? Geen probleem! Bel ons op of maak een afspraak zodat je jouw wensen of nieuwe business doelen kunt bespreken. 

Zo kunnen wij ten allen tijde het plan aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Dagelijkse opvolging

Wij zien elke dag jouw resultaten na met onze analyse tools en spelen steeds in op jouw doelgroep en concurrenten. 

Doordat we je website koppelen aan een Google Analytics account kan ook jij elke dag bekijken welke doelstellingen je hebt behaald.

Online marketing op maat

In elk bedrijf blijven omstandigheden anders.

Daarom passen we jouw online marketing aan op basis van je eigen doelstellingen, omvang en marketingbudget van je firma.

Doelgerichtheid​

Als online marketing bureau streven we ernaar om eerst de internetmarketing doelen van onze klant te begrijpen. 

Vervolgens worden alle beslissingen genomen met die doelen in gedachten en zetten we alles op alles om deze doelen te halen.

Maandelijkse rapportage

Elke maand maken we rapporten op. Op deze manier blijven we jullie op de hoogte brengen van de evolutie van de resultaten. 

We stellen deze overzichtelijk op zodat je alles goed begrijpt.

SEO optimalisatie

Leid meer organisch verkeer naar jouw website

Als je niet op de eerste pagina met zoekresultaten staat, loop je bijna 75% van de potentiële klanten mis. 

Op basis van search engine optimization, optimaliseren we je website content of blog waardoor je zo hoog mogelijk in de gratis zoekresultaten scoort binnen de relevante zoekopdrachten.

Zowel consistente uitvoering als een continue analyse zijn vaak het resultaat van succesvolle SEO-campagnes.

Een intelligent ontworpen SEO-plan vereist verder veel geduld, een goede kennis en een langdurige toewijding. Het duurt meestal enkele weken tot maanden voor je blog of site bovenaan in de gratis zoekresultaten komt te blijven staan.

Desondanks, heeft onze strategie al bij heel wat klanten zijn vruchten afgewerpt en hun websiteverkeer aanzienlijk verhoogd.

seo optimalisatie
zoekmachine adverteren
Google search console
search engine optimization

Een online marketingstrategie die echt werkt

Door middel van een goed transparant proces passen we verder veel verfijnde SEO-technieken toe om de omzet van merken te vergroten.

Ons team controleert goed jouw site en jouw algehele digitale merkaanwezigheid om technische SEO-problemen, winstgevende zoekwoorden en een concurrentieanalyse vast te leggen om jouw website zo hoog mogelijk in Google te houden.

Voor SEO zijn er geen echte “tips en tricks”. Onze online marketingstrategie weerspiegelt het ontdekken welke toepassing werkt en welke niet.
Door diepgaand onderzoek naar jouw klanten en prospects, bedenkt ons team een SEO-strategie die meer omzet oplevert. 

Dankzij het steeds blijven verbeteren van content en bewezen strategieën die we alleen toepassen, genereren we de grote resultaten en het websiteverkeer dat je nodig hebt.

Doordat we jouw site koppelen aan je Google Analytics account, kan je verder zo vaak als je wilt je online succes opvolgen. Je hoeft hierover niet veel kennis te hebben. Ons team geeft je een korte uitleg zodat het makkelijk is om je gegevens te begrijpen.

Heb je nog geen website of een nieuwe website nodig?

Je kunt een website laten maken door Delagoo. Samen geven we je bedrijf een grote digitale boost met een vertrouwde website die je klanten geweldig gaan vinden. 

Onze website-ontwerpers hebben jarenlange expertise om je eigen bedrijf op de best mogelijke manier te vertegenwoordigen. Je website wordt extreem snel geladen en gaat er op alle apparaten geweldig uitzien. Bekijk hier meer over hoe wij je site laten bouwen. 

Je kunt ook in ons blog al enkele tips vinden voor de kwaliteit van jouw website.

Laat ons je verhaal mee vertellen! Deel je idee en neem contact op met ons team via onze website of per e-mail en vraag naar een gratis offerte op maat.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Strategische advertenties in zoekmachines die je potentiële klanten graag zien en waar ze op willen klikken

Naast SEO hebben we ook kennis van online advertenties plaatsen.

Binnen search engine advertising maken we gebruik van betaalde zoekresultaten die jouw onderneming onder de aandacht brengen in een zoekmachine. Deze manier van marketing zorgt in een mum van tijd voor meer nieuwe website bezoekers en leads. 

Dit gebeurt op basis van Google Ads, een platform van Google. Hiermee kan je zoek-, display-, video- en shopping-advertenties laten weergeven op het internet.

Bij het starten van deze campagnes betaal je een dagelijks budget voor het weergeven van je campagnes binnen het Google netwerk. Dit budget hangt vooral af van je business doelstellingen en het aantal zoekwoorden.

Het verschil tussen SEO en SEA is dat het met SEA geen weken of maanden duurt om op de eerste pagina van Google te komen omdat je ervoor betaalt.

Eens Delagoo je campagnes laat plaatsen, staat je website onmiddellijk hoog of zelfs eerst in de zoekmachine. Het is de snelste weg om in de zoekresultaten te komen. 

Jij kunt door te beginnen met deze vorm van internetmarketing op een korte tijd meer nieuwe bezoekers naar je website zien komen.

Behaal al je online marketing doelstellingen

Google Ads-campagnes kunnen hulp bieden bij alle doelstellingen van online marketing zoals merkbekendheid en consumenten aanmoedigen om je producten te proberen of te kopen. 

Hierbij richten wij ons als online marketing partner op goede zoekwoorden die meer verkeer naar de website van onze klant moeten leiden. 

Ons zeer gericht onderzoek naar zoekwoorden laat ons toe om samen het dagelijks advertentiebudget te bepalen om het maximaal aantal klanten te krijgen die op zoek zijn naar het exacte product of dienst dat jij aanbiedt.

google ads advertenties
Google analytics

Opvallende advertenties

We plaatsen unieke en relevante ads die jou onderscheiden van alle concurrenten. Er worden verschillende advertentievarianten gemaakt en aangepast. Zo haal jij het hoogst mogelijke doel en goede conversie-percentages. 

Ook hierbij geeft Delagoo jou toegang tot het Google Ads account waarmee je je online marketing prestaties van deze campagne op elk moment kunt bekijken.

Social media marketing

Bereik de juiste doelgroep met winstgevende sociale media marketing

Tegenwoordig is social media één van de krachtigste nieuwe online marketing tools die elk bedrijf kan gebruiken. Dat komt omdat er bijna 3,6 miljard gebruikers actief zijn op social media. Jouw potentiële klant of lead gaat er dus zeker op aanwezig zijn.

De waarheid is dat steeds meer bedrijven ook op deze kanalen zitten, maar weinig kennis ervan hebben en zich niet bewust zijn van de kracht van het plaatsen van een interessant verhaal en aantrekkelijke ads via sociale media.

marketing social media

Adverteer aan duizenden geïnteresseerden

Delagoo maakt, beheert en levert campagnes met resultaat.

Door te adverteren via social media maken we gebruik van kanalen zoals Facebook en Instagram om je product of dienst met duizenden mensen te verbinden.

Delagoo gebruikt verder zeer gerichte en geoptimaliseerde advertentiemethoden op sociale media waarmee klanten hun exacte doelgroep kunnen kiezen en ze deze op het meest ideale moment met een betaalbare campagne kunnen bereiken.

Alle kanalen zoals Facebook, Linkedin en Instagram bieden bedrijven de optie om de meest kostenefficiënte advertenties weer te geven om hun onderneming te helpen groeien. Delagoo geeft jou de mogelijkheid om van deze digitale tools te profiteren op basis van de juiste strategie.

Trek de aandacht met relevante content

Met onze kennis bouwen we relevante campagnes voor je sector die aantrekkelijk genoeg zijn om je potentiële klanten aan te trekken. Indien je dit wilt, kunnen we ook je accounts beheren en voorzien van kwalitatieve content die goed zorgen voor een conversie.

Zo houden we je klanten op de hoogte met boeiende inhoud, vergroten we het aantal volgers en zorgen we voor meer websiteverkeer. Onze aanpak en kennis vertaalt zich gemakkelijk in meer leads en tevreden klanten van je eigen bedrijf.

Klaar om te groeien? Neem contact op!

Begin met je onderneming de boost te geven die het nodig heeft met de beste online marketing technieken van vandaag. 

Of je nu SEO, webdesign, SEA, sociale media marketing of een combinatie van strategieën wilt, wij doen het allemaal en staan steeds voor je klaar! 

Heb je een vraag of meer informatie nodig? Contacteer ons en deel met ons je digitale marketing doelen via onze website of per e-mail en we gaan meteen aan de slag.