Website op maat

Website op maat

Een geweldige website, helemaal op maat laten maken

Ja, je bent op de juiste plaats om de professionele website van jouw bedrijf te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele, voor SEO geoptimaliseerde, mobiel-responsieve en volledig beheerbare websites op maat.

Het hebben van een professionele website is essentieel om de doelstellingen voor jouw bedrijf te genereren.

Met meer dan 15 jaar ervaring in het creëren van websites is Delagoo een expert in het maken van maatwerk WordPress websites, het creëren van een uniek design voor je website en een volledig te beheren WordPress systeem, waar je eenvoudig teksten, artikelen, foto's en videos kan plaatsen.

Vergeet websites met kant-en-klare sjablonen of gratis websites die niet zorgen voor je online succes en conversie. Het hebben van een website op maat is voor jou de mogelijkheid om een mooie ​​website voor je bedrijf te hebben, met de functionaliteiten die je nodig hebt.

Jouw bedrijf is immers uniek en dat moeten we aan jouw prospecten laten zien om de concurrentie te verslaan. Daarom zorgen we voor professionele websites die elke dag resultaten opleveren.

Een unieke website aangedreven door het CMS WordPress

Jij kunt jouw professionele WordPress website die door ons is gemaakt eenvoudig bewerken en uitbreiden via de beheerdersinterface van het CMS (content management systeem).

Jouw nieuwe website zal zeker een unieke uitstraling hebben, foutloos, compatibel met talloze systemen en zoekmachine optimalisatie, waarbij de gebruikerservaring niet achterblijft.

cms wordpress

De belangrijkste voordelen van een website op maat

Uniciteit en originaliteit

In tegenstelling tot webdesignsjablonen, zijn websites op maat zeer unieke en boeiende websites. Jouw professionele website zal zich onderscheiden van de concurrentie door geen elementen te hebben die anderen hun website al hebben.

Aangepast aan jouw behoeften

Zowel vanuit technisch als strategisch oogpunt zal een website op maat worden ontworpen om aan specifieke behoeften te voldoen, zodat alle operaties hierop gericht zullen zijn en de middelen optimaal zullen worden benut.

Als je bijvoorbeeld een op maat gemaakte website wilt laten maken om kleding te verkopen, zullen de kleuren, de snelheid, de manier waarop de tekst en professionele foto's worden gepresenteerd, zowel op desktop als op telefoons niet zomaar verschijnen, maar hebben ze een reden en specifieke functionaliteit, in tegenstelling tot website sjablonen die vaak "modieuze" functies bieden die nutteloos zijn.

Flexibiliteit

Omdat de website op maat is gemaakt, kan je vragen hoe je de elementen wilt presenteren en dat het systeem flexibel is, zodat mensen met weinig websitevaardigheden zelf kleine aanpassingen kunnen doen.

De mate van flexibiliteit wordt bepaald door het bedrijf zelf samen met het team dat verantwoordelijk is voor het laten maken van je professionele website.

Als je in de toekomst besluit om meer functies aan de eenvoudige website toe te voegen, zoals online betalingen of een chatsysteem, zullen er niet zoveel problemen zijn.

De basis van goede online marketing

Om de online marketing van jouw bedrijf tot stand te brengen, heb je een professionele website nodig die is geoptimaliseerd voor de behoeften van gebruikers. Met diverse online advertenties kan je geïnteresseerden naar je website op maat laten verwijzen.

Nadat ze doorgeklikt hebben en op jouw website terecht zijn gekomen, moet je ze ervan overtuigen dat jouw dienst of product de moeite waard is om te kiezen.

Als je niet eens aan advertenties denkt, moet je zeker aandacht besteden aan zoekmachine optimalisatie (SEO). Kort gezegd houdt SEO in dat jouw website hoger scoort in de resultaten voor relevante zoekwoorden die zijn ingevoerd in verschillende zoekmachines.

Unieke WordPress websites hebben veel eigenschappen (bijvoorbeeld: laadsnelheid van de website, responsive webdesign) die vanuit SEO-oogpunt een voordeel zijn, zodat jouw pagina hoger kan ranken in zoekmachines.

Het is veilig

Misschien wel de meest fundamentele vereiste is dat iedere website veilig is.

Bij het ontwikkelen van professionele websites bieden wij altijd het gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat aan.

beveiliging website

Hoe wij je website op maat laten maken?

Onderzoek

We doen onderzoek om erachter te komen hoe bedrijven binnen je branche hun websites hebben ontworpen, wat er beter kan en wat volgens ons hun website beter kan maken dan de concurrentie.

Ook doen we onderzoek naar wat voor soort doelgroep je hebt en hoe de website op basis hiervan gepresenteerd moet worden.

Webdesign – Kleuren en identiteit

We werken een plan uit om het webdesign van jouw bedrijf op de website onder de aandacht te brengen. Hoe moeten de knoppen eruitzien? Wat voor soort grafische afbeeldingen moeten worden gebruikt? Welke kleuren, lettertypen en illustraties gebruiken we best?

We werken eraan om ervoor te zorgen dat de website weerspiegelt wat het bedrijf doet! Dit gebeurt samen met jou op basis van jouw wensen, branche en doelgroep.

webdesign

Ontwikkeling van de website

In deze fase van web development wordt jouw nieuwe website ontwikkeld en wordt het nieuw design uitgevoerd.

Hier kan je het web development volgen op een voorlopig webadres. Wij gaan met jou in gesprek, zodat je vanaf het begin tot de lancering van de website kunt meedenken over eventuele wijzigingen of wensen. Je wordt steeds op de hoogte gehouden.

website ontwikkelen

Eventuele aanvullende diensten

Hier stellen we de aanvullende oplossingen in die je wilt. Dit kan van alles zijn, van zoekmachine optimalisatie of integratie van Facebook-chat tot een website die in meerdere talen beschikbaar moet zijn.

content management system

Testen en lanceren

Voordat de website gelanceerd wordt, zorgen wij voor het testen van de gehele website. Dit wordt gedaan in alle belangrijke browsers en schermformaten.

We kijken naar alles, van links, lettergroottes en kleuren tot mobiele aanpassingen. Dit om onverwachte verrassingen te voorkomen!

Wil je samen met ons een project starten?

Een eigen professionele website laten maken? Delagoo's team van webdesigners zal een verbluffende website creëren die de persoonlijkheid en waarden van je bedrijf uitdrukt.

Onze webontwikkelaars bouwen voor jou een website die zeer functioneel en gebruiksvriendelijk is en naadloos werkt op mobiele apparaten. Vraag vrijblijvend een offerte aan met ons contactformulier.