Development icoon

WordPress website laten maken

Wil je een WordPress website laten maken? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bouwen WordPress websites volledig op maat en daarmee bedoelen we ook ECHT op maat!

Wij geven je een:

  • Uniek ontwerp
  • Website die snel werkt
  • Beveiligde website
  • Website die gebruiksvriendelijk is

Wil je een wordpress website laten maken?

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het meest populaire CMS (Content Management System) ter wereld, momenteel (2019) draait 34% van alle websites op dit CMS. Ook grote bedrijven zoals Capgemini, The White House, Quartz, etc.. kozen om een WordPress website te laten maken.

WordPress is veelzijdig, gebruiksvriendelijk, responsive en vooral zoekmachine vriendelijk. Een website moet niet enkel mooi zijn maar moet ook werken en vooral een goede structuur hebben. Een ander groot voordeel is dat zowel gebruikers met geen of weinig ervaring, mits een korte cursus, snel op weg zijn om hun eigen content te kunnen aanpassen.

Wat is de prijs om een wordpress website te laten maken?

Dagelijks ontvangen wij prijsaanvragen om een WordPress website laten maken, de prijs voor een WordPress website varieert enorm. Er zijn geen projecten die identiek hetzelfde zijn. De vraag die je jezelf eerst moet stellen is “welk doel heeft mijn website”? Is het een visitekaartje wat je bedrijf representeert of wil je een webshop waar je producten op verkoopt?

Zijn er applicaties die gekoppeld of gesynchroniseerd moeten worden (CRM, Boekhoudkundige systemen, …) Eens we samen de doelen en strategie hebben vastgesteld kunnen we een duidelijke en correcte prijs geven, zodat een vlotte samenwerking van start kan gaan.

Is WordPress een goede keuze voor SEO?

Een SEO geoptimaliseerde website zal beter scoren en hoger in de zoekresultaten getoond worden. Hoe hoger je getoond wordt hoe meer bezoekers je zal aantrekken. Daarom is het van groot belang, om je website van de juiste informatie te voorzien en een goede keuze te maken voor CMS. WordPress is niet enkel eenvoudig in beheer maar ook zeer geschikt voor SEO optimalisatie en marketing.

Als je een blog bericht aanmaakt en content toevoegt gaat WordPress dit alreeds voor een groot gedeelte automatisch optimaliseren, zodat je beter gevonden kan worden in de zoekmachines. Wil je dus een WordPress website laten maken voor je bedrijf of organisatie is dit CMS een uitstekende keuze!

Bij WordPress heb je verschillende SEO plugins (gratis) die je alvast op weg helpen om goede content te creëren. Tijdens het toevoegen van content wordt je geadviseerd wat je goed en niet goed doet.

Yoast SEO
All in One SEO
Rank Math