Webdesign bureau

Webdesign bureau

Zodat de eerste indruk zeker niet de laatste is

Het maken van websites is een constante missie van ons professioneel webdesign bureau Delagoo, wiens doel het is om jouw bedrijf online te promoten.

Een website of webshop is de sleutel tot succes in elk bedrijf en slechts een paar bedrijven hebben besloten om online aanwezigheid op te bouwen.

We begrijpen perfect de behoeften van moderne klanten, daarom hebben we besloten ons aanbod te verbreden.

Om je volledig te kunnen concentreren op het runnen van jouw bedrijf, moet je alle online taken aan echte experts toevertrouwen. In het bedrijf Delagoo wachten perfecte voorstellen op jou, die zeker aan al jouw verwachtingen zullen voldoen.

webdesign bureau

De eerste indruk telt

Of het nu gaat om ​​start-ups of grotere bedrijven, als ervaren webdesigners van een webdesign bureau gevestigd in Mechelen weten we: de eerste indruk telt!

Het webdesign is het eerste wat bijvoorbeeld bezoekers via zoekmachine optimalisatie zien wanneer ze op je website komen.

Websites, of het nu informatieve blogs of webshops zijn,  presenteren je bedrijf op internet en moeten visueel aantrekkelijk en duidelijk gestructureerd zijn en geoptimaliseerd voor de juiste doelgroep.

webdesign bureaus

Waarom is investeren in een professioneel webdesign bureau belangrijk?

- Een goed webdesign maakt je zichtbaar en is daarmee de concurrentie een stap voor om bezoekers om te zetten in effectieve conversies.

- De website weerspiegelt jouw bedrijf, imago en ook jouw relatie met internetgebruikers, dus het is de belangrijkste pilaar waaraan je veel kwaliteit moet schenken, en zij zullen jou in ruil daarvoor hun vertrouwen teruggeven.

- De website is vaak het eerste online aanspreekpunt waarmee je je doelgroep bereikt. En we weten allemaal hoe belangrijk eerste indrukken zijn.

- Met een professioneel webdesign, aantrekkelijke inhoud en een duidelijke website bereik je veel sneller gebruikersinteracties.

- De ervaring leert dat de meeste bezoekers meer interactie zullen hebben op een website als het webdesign visueel aantrekkelijk is.

- Een feit is dat goed webdesign gecombineerd met goede content een weerspiegeling is van de geloofwaardigheid van het bedrijf.

beste webdesignbureaus

Responsief webdesign

Momenteel zijn er een groot aantal verschillende mobiele telefoons, tablets, laptops en desktops die dagelijks op internet surfen.

Dit grote aantal weergavemogelijkheden voegt extra complexiteit toe aan het ontwerp van standaard pagina's.

In ons webdesign bureau hechten we veel belang aan responsive webdesign, aangezien steeds meer gebruikers met mobiele apparaten op internet surfen.

Als jouw website niet is aangepast aan het toestel waarop de gebruiker je website bekijkt, kan het zijn dat je binnenkort uit de zoekresultaten van Google verdwijnt.

Al onze web ontwikkelingen hebben responsieve of aanpasbare versies, zodat ze geen problemen hebben wanneer ze op een mobiele weergave worden bekeken.

hoog converterend webdesign

Waarom kiezen voor Delagoo als jouw webdesign bureau?

Jarenlange ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van webdevelopment en webdesign van professionele websites en een enorm aantal grote en kleine projecten in allerhande bedrijfssectoren, wat alleen maar bevestigt dat onze webdesigns betrouwbaar zijn.

Genereer nieuwe klanten

Een succesvolle samenwerking met ons webdesign bureau katapulteert je website naar een hoger niveau.

Met een passend, eigentijds en vooral responsive webdesign halen wij nieuwe tevreden klanten naar je website.

Efficiënt en betaalbaar

Op zoek naar een betaalbare webdesigner? We geven ons altijd 100% in wat we doen. We zullen ons best doen om jou de website te geven binnen jouw budget die je wilt en dat zal goede resultaten opleveren.

Uitstekende kwaliteit

We bouwen kwaliteits- en resultaatgerichte weboplossingen die jouw bedrijf meer een boost zullen geven dan een conventionele oplossing.

Duurzame stijging van je omzet

In combinatie met een succesvolle online marketing strategie geeft ons web en online marketing bureau jouw bedrijf een spectaculaire boost.

Je wint meer klanten en kan jouw omzet duurzaam verhogen. Onze webdesigners hebben jarenlange ervaring en zijn beschikbaar om je nieuwe website te ontwerpen of je bestaande website te bewerken.

Een beveiligde website of webshop

Onze gebouwde websites hebben een geavanceerd beveiligingspakket. We gebruiken beveiligde hosting met een SSL-certificaat dat de veiligheid en vertrouwelijkheid van de verzonden gegevens garandeert.

veilig webdesign

Responsieve websites

Je website wordt snel en ontworpen voor computers, smartphones en tablets. Hierdoor bereik je jouw klanten ongeacht het apparaat dat ze op dat moment gebruiken.

Continuïteit en ontwikkeling

Wij zijn een stabiel webdesign bureau dat zorgt voor de continuïteit van het onderhoud van je website. Wij zorgen voorde nodige functionaliteiten, SEO positionering, online marketing en het uitvoeren van betalende advertenties op social media en advertenties in Google.

webdevelopment en webdesignbureau

WordPress webdesign bureau

Voor webdesign en online marketing adviseren we onze klanten om hun website in WordPress te ontwerpen, omdat het een zeer eenvoudige contentmanager is voor de klant om te gebruiken en het heeft een groot aantal add-ons of plug-ins die de webpagina een professionele afwerking geven. Een onmisbaar instrument dus.

WordPress is een content management systeem of CMS met een grote community van ontwikkelaars, waardoor het de beste keuze is voor het ontwerpen van een website.

We vinden duizenden add-ons op de markt die allerlei functionaliteiten ontwikkelen en bezoekers omzetten in conversies.

Dit grote aanbod van add-ons die WordPress beschikbaar heeft, vermijdt vele uren programmeren en updaten voor specifieke functionaliteiten, bespaart kosten en ondersteunt elke functionaliteit met een community van ontwikkelaars die elke versie periodiek bijwerkt.

In ons webdesign bureau gebruiken we de versies van de beste add-ons, zodat elke webpagina die in WordPress is ontworpen een professioneel afwerkingsniveau bereikt.

WordPress webdesign geeft ons de mogelijkheid om de gehele webpagina te optimaliseren zodat deze snel en effectief gepositioneerd wordt in de meest gebruikte zoekmachines, zoals Google, Yahoo of Bing.

In ons webdesign bureau zit een team van zeer ervaren designers zodat jouw website een referentie wordt in je sector.

Wij ontwikkelen zowel het ontwerp van de website als het onderhoud en de optimalisatie zodat je pagina zeer snel gepositioneerd wordt in zoekmachines.

Mis de kans niet om de beste website voor je bedrijf te hebben, een pagina die is ontworpen om te meten en geoptimaliseerd om een ​​referentie te zijn in de meest gebruikte zoekmachines op internet.

wordpress webdesigns

Webdesign en zoekmachine optimalisatie

Ons online marketing en webdesign bureau maakt niet alleen een professioneel webdesign naar jouw behoeften, maar neemt ook het belangrijke zoekmachine optimalisatie vanaf het begin mee in het maken van jouw website.

Deze twee thema's gaan hand in hand. Dit omvat technische details zoals laadtijd en responsive design, evenals alles dat als inhoud op jouw website wordt weergegeven.

Delagoo maakt als SEO bureau naast zijn gefundeerde knowhow en de meest innovatieve standaarden gebruik van de meest effectieve en beste trends van het Google algoritme, zodat Google de meerwaarde van jouw website herkent in zijn evaluatie.

webdesign pakket

Ons webdesign proces

We ontwerpen websites, creëren toegewijde inhoud, implementeren de nieuwste technologieën en positionering.

We ontwerpen moderne responsieve webdesigns die zijn afgestemd op een verscheidenheid aan doelgroepen en apparaten die ze gebruiken: smartphones, tablets, desktops en laptops.

Ontwerpen

We maken WordPress websites die effectief en intuïtief zijn. Wij combineren de professionaliteit van grafisch ontwerpers en de kennis van webdesign experts. Daarom bieden wij jou volledig functionele, esthetisch responsive websites in jouw huisstijl aan.

webdesignbureau

Implementeren

We voeren onze projecten uit op basis van de nieuwste technologieën op maat van jouw klanten. Met het oog op jouw gemak implementeren we de professionele website op een gebruiksvriendelijk WordPress-platform.

zakelijke site webdesign

Unieke content toevoegen

Goed design en technologieën worden aangevuld met unieke content zoals pakkende teksten die we samen met jou creëren. Goede content is nodig om goed te positioneren in Google en de aandacht van de gebruiker te trekken zodat deze langer op je website blijft staan.

Je website Google-proof maken

Het proces van het maken van een professionele website is gebaseerd op de principes van optimalisatie en positionering. We analyseren elke pagina op gebruiksvriendelijkheid, structuur, esthetiek en vooral aanpassing aan de vereisten van Google-positionering.

nieuwe bezoekers aantrekken via google

Beheer

Ons aanbod omvat een uitgebreid pakket aan diensten met betrekking tot het beheer van websites en webshops. Het werkgebied omvat activiteiten die betrekking hebben op de huidige administratie, beveiliging, ontwikkeling van functionaliteit, wijzigingen in de inhoud en het uiterlijk van de website.

Ondersteuning

Jouw WordPress thema in goede handen! Ons webdesign bureau biedt ondersteuning en zorg voor je WordPress website en eventuele WooCommerce webshop.

Het is een doorlopende ondersteuning waarbij rekening wordt gehouden met: website-ontwikkeling, websiteverkeer, omvang van de ondersteuning en verwachte responstijd op verzoeken.

Hoeveel kost het om een website te ontwerpen?

De prijs van een website hangt af van verschillende factoren - van de complexiteit van de lay-out, omvang, aantal subpagina's, hoeveelheid inhoud op de pagina, aanvullende elementen van integratie...

We stellen kwaliteit niet ondergeschikt aan prijs, dus voor jouw geld krijg je standaard pagina's die aan jouw doelen en verwachtingen voldoet en je zult er tevreden mee zijn.

Als je geïnteresseerd bent in degelijk webdesign, stuur ons dan een offerte aanvraag via ons uitgebreid contactformulier en wij sturen jou snel een offerte.

webdesign kosten

Heb je een website ontwerp nodig?

Wij ontwerpen professionele websites voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, merken en instellingen.

Daarnaast creëren we ook kleine, kant-en-klare online winkels en grote, professionele toegewijde webshops op basis van het WooCommerce-platform.

We beheren en ontwikkelen al onze projecten, zowel websites als webshops, in overeenstemming met de wensen en visie van de klant.

Wij kennen SEO en zijn effectief in het positioneren op Google. We geven om sociale media en beeld op internet. We creëren uitgebreide creaties, grafische ontwerpen en visuele identiteiten.

Jouw project verdient het om in goede handen te zijn, reken daarvoor op ons bureau. Heb je alle informatie en ben je er klaar voor? Dus laten we beginnen!

Contacteer ons via ons uitgebreid contactformulier en maak kennis met ons creatieve en ontwerpproces.